Megkésett beszéd miatt kihez érdemesebb vinni a gyerkőcőt? Konduktor vagy gyógypedagógus?
Figyelt kérdés
Kettő van a környéken, mindketten foglalkoznak picikkel és megkésett beszéddel isaug. 6. 21:26
11/17 anonim válasza:
10!
2 évesen 50 szó az elvárt. De minimum 20!
Ha egy szava sincs,az megkésett beszédfejlődés!
12/17 anonim válasza:
Igen , abban benne van a pápá meg a vau - vau is , annyit gondolom mond.
Ez ilyen magyar Gyakoris szokás , hogy az emberek azon versenyeznek kinek a gyereke beszél hamarabb, Teljesen felesleges , semmit az ég adta világon nem jelent, 4 éves korra kell beszélni.
13/17 anonim válasza:
Nincs semmilyen versenyzés, a védőnő mondta, hogy meg van késve. És ő tudja, hogy a "pápá/tütü/vau" is számít.
14/17 anonim válasza:
Szakképzetthez vidd,nem elég egy gyogyped asszisztens. Én is vele futottam, a környéken dicsérték a nőt,hogy ilyen olyan jó fejlesztő...mi amikor voltunk nála csak ex össze vissza locsogo,félig meddig ezo spiri nőbe botlottunk,aki még a horoszkóp rá is kitért
..pedig tele van vele jó véleménnyel a net meg a helyi anyukás csoport
16/17 anonim válasza:
Szia, megkerdezhetem hogy alakult azota a beszed ? Vagy voltatok e valamerre vizsgalaton, fejlesztesen? Remelem jol alakul minden, koszonom, ha irsz
17/17 A kérdező kommentje:
Nem voltunk sehol. 2,5 éves koráig "adtam időt", hogy ha addig nem lesz változás akkor elindulunk valamerre, de azóta szépen utánozza az összes állathangot és egyre több dologra mond már valamit. Azt pl hogy apa ő úgy mondja h paa de a hangsúlyból egyértelmű hogy az az apa 😀 meg ilyenek szóval úgy gondolom, hogy alakul szépen
dec. 30. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!