Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek csak kúszik a babája...

Akinek csak kúszik a babája hogyan telnek a napjaitok, mit csináltok egész nap? Mivel, mit játszotok?

Figyelt kérdés

aug. 4. 04:08
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Alsófiókokból, ruháslavórból való ki-bepakolas mindkét gyereknél sláger volt a kúszós időszakban. Fiam azt is csinálta, hogy magára borította az üres lavort és úgy kúszott, óriási a videó. Lányommal kúszva labdázni lehetett, meg kúszva adogatta a csipeszeket a teregetéshez, kúszva hozta a könyvet is az ölembe, hogy nézzük. A szobányi habtapi szétszedése is móka volt.
aug. 4. 06:32
 2/7 anonim ***** válasza:
57%

Az én kisfiam is imádta adogatni nekem a ruhákat amikor teregettem, meg imádta letépkedni öket a teregetőről.

A konyhában volt neki egy műanyagos szekrény, azt nyitogatta pakolgatta, a szobában meg a ruhás fiókomat meg a férjem zoknis fiókját pakolta ki és be nagy lelkesedéssel.

A jétékaival is szívesen játszott, lepakolta a kispolcát, elhurcolta ide-oda a játékokat, könyveket is szívesen nézegetett.

Illetve imádott labda után kúszni :)

Napközben amíg én tettem-vettem, ő elmatatott, kijött utánam a konyhába, ha meg vele foglalkoztam akkor könyveket nézegettünk, buborékot fújtam neki, labdát gurigattunk.

Nagy sláger volt neki az akadálypálya. Pl habtapiból falat építettem, ő ledöntötte. Székekre pokrócot terítettem, ő átmászott alatta. Kisebb párnákat, matracot raktam a földre, átkuszmászolt rajtuk.

Vagy takaróba bugyoláltam és palacsintásat játszottunk, ki-be hengergettem a takaróból. Ilyenkor nagyokat nevetett :)

aug. 4. 11:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Kedves lepontozó!

Írd mar le, hogy a te gyereked mit csinált, ahelyett hogy nyomogatod! Mégis mi nem tetszik az első kettőben?

Mit kéne csinálnia egy ekkora gyereknek? Deriválni?

aug. 4. 14:17
 4/7 A kérdező kommentje:

Arra én is kíváncsi lennék miért lett lepontozva.

Kipakolni egyenlőre csak a játékos dobozát pakolja. Nem ad oda még semmit. Tapsolni, Integetni, könyvet lapozni, kérem, tedd bele, ezeket gyakoroljuk még nem tudjaes aggódok

aug. 4. 14:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem minden gyerek ugyanannyi idősen kezd el kúszni. Ami egyebet meg írsz, annak egy része 10-12 hónapos korban jellemző.
aug. 4. 14:43
 6/7 A kérdező kommentje:
10 hós korrigált 9
aug. 4. 16:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor ne várj se tapsolast, se integetést (1 éves korban kérdezik), mutogatás (18 hónapos kor után gaz), lapozni először leporellót (kb.15 hónaposan realis)....
aug. 4. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!