Akinek csak kúszik a babája hogyan telnek a napjaitok, mit csináltok egész nap? Mivel, mit játszotok?
Az én kisfiam is imádta adogatni nekem a ruhákat amikor teregettem, meg imádta letépkedni öket a teregetőről.
A konyhában volt neki egy műanyagos szekrény, azt nyitogatta pakolgatta, a szobában meg a ruhás fiókomat meg a férjem zoknis fiókját pakolta ki és be nagy lelkesedéssel.
A jétékaival is szívesen játszott, lepakolta a kispolcát, elhurcolta ide-oda a játékokat, könyveket is szívesen nézegetett.
Illetve imádott labda után kúszni :)
Napközben amíg én tettem-vettem, ő elmatatott, kijött utánam a konyhába, ha meg vele foglalkoztam akkor könyveket nézegettünk, buborékot fújtam neki, labdát gurigattunk.
Nagy sláger volt neki az akadálypálya. Pl habtapiból falat építettem, ő ledöntötte. Székekre pokrócot terítettem, ő átmászott alatta. Kisebb párnákat, matracot raktam a földre, átkuszmászolt rajtuk.
Vagy takaróba bugyoláltam és palacsintásat játszottunk, ki-be hengergettem a takaróból. Ilyenkor nagyokat nevetett :)
Kedves lepontozó!
Írd mar le, hogy a te gyereked mit csinált, ahelyett hogy nyomogatod! Mégis mi nem tetszik az első kettőben?
Mit kéne csinálnia egy ekkora gyereknek? Deriválni?
Arra én is kíváncsi lennék miért lett lepontozva.
Kipakolni egyenlőre csak a játékos dobozát pakolja. Nem ad oda még semmit. Tapsolni, Integetni, könyvet lapozni, kérem, tedd bele, ezeket gyakoroljuk még nem tudjaes aggódok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!