Anyatejtároló zacskóban fagyaszthatok pürét?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kaptunk egy táska jó lédús őszibarackot és nektarint, nem sokáig lesz jó már és nincs itthon az a kimondott műanyag bébiétel tartóm még és nem is tudok most pár napig olyan boltba menni és venni, de ha tartogatom félek, hogy megrohad. Viszont anyatejgyűjtőm van még, ha ki tudom porciózni abba is le lehet fagyasztani? Most lesz 6 hónapos a kislányom, télre jó lenne félre rakni neki 😁
Valamint csak simán megmosom, hámozom, turmixolom és ennyi? Egyelőre még nem terveztem raktározni, de ha már itt a lehetőség 😃
Köszi!
júl. 29. 10:03
1/4 anonim válasza:
Nyugodtan, én is abban tettem el. Persze, csak turmixolod. Vagy villával összetöröd, akkor megmaradnak a rostok.
2/4 anonim válasza:
Persze! Én egy csomó dolgot most is abban fagyasztok, mert kaptunk egy csomó zacskót, de a lányom nem fogadta el a lefejt tejet.
3/4 anonim válasza:
Végülis miért ne?😊 amúgy jègkockatartóba is birsz fagyasztani😊 csak ajánlatosabb olyanba aminek van teteje is😊
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindnekinek!😊😊
júl. 29. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!