Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól lett könnyebb számoto...

Mikortól lett könnyebb számotokra a babázás?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sosem könnyű és minden korban jönnek nehézségek, de kíváncsi lennék, kinek mikor jött el az a pont, ahonnan igazán megtalálta magát az anyaszerepben és élvezte a mindennapokat a babával vagy már kisgyerekkel.
2024. júl. 28. 21:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Amikor elkezdett járni, 13 hónaposan akkor lett sokkal de sokkal jobb.
2024. júl. 28. 21:33
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Amikor igazán magabiztos lettem, az olyan fél éves kor körül köszöntött be nálam. Én előtte is élveztem, de azóta aggódok lényegesen kevesebbet azon, hogy nem tudom életben tartani. 😂🙂
2024. júl. 28. 21:34
 3/13 anonim ***** válasza:
3 hónapos korában. Addig egy percre nem tudtam letenni, vagy másra hagyni anélkül, hogy torka szakadtából ordított volna. Utána elkezdte minden érdekelni, én pedig bűntudat nélkül tudtam a dolgom csinálni. Onnantól kezdve már élveztem én is.
2024. júl. 28. 21:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mindig vannak nehézségek és mindig van, aki ránk ijeszt. (Biztos nincs elég tej, nem annyit hízik stb.)

Nekem olyan 5-6 hónapos kor körül lett jobb. Most 9 hónapos.

Lehet vele csavarogni, mászik, minden is érdekli, lefoglalja magát jobban. Meg a babanyelv is nagyon cuki :)

2024. júl. 28. 22:00
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
1,5-2 éves korára
2024. júl. 28. 22:02
 6/13 anonim ***** válasza:

Legkedvesebb időszakom az: kb. 10 hós-18 hós koráig

Egyébként tényleg minden időszaknak megvan a maga bája és a maga pokla is... :D

Az, hogy mikor lett könnyebb, az viszont az az időpont amikor én belejöttem, befogadtam az anya szerepem, az kb 2-3 hós korától.

2024. júl. 28. 22:14
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Amikor elkezdett ülni és mászni.
2024. júl. 29. 07:10
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

fiammal 1 évesen. Onnan nagyon könnyű volt.

Lányom most lesz 3 éves, vele még várom ezt.

2024. júl. 29. 07:50
 9/13 babyboom567 ***** válasza:

A csecsemőkort imádtam és élveztem de egy teljesen problémamentes eszik alszik,nézelődik baba volt, nem volt hasfájós,nem kelt végtelen sokat, nem viselte meg a fogzás sem később. Kb másfél évesen lett nehéz, illetve a bölcsivel ez hatványozódott, 2-4 éves korig egy tragédia volt amit végig csináltunk.

És amit én a környezetemben megfigyeltem.Egy problémamentes gyerekkel is lehet szívás az anyaság,ha nincs hozzá együttműködő, társad, és problémás sérült gyerekkel is lehet az ember boldog anya, ha van társa ehhez.

Nekem van ismerősöm halmozottan sérült kamasz hármasikrekkel(a gyerekek apja eltűnt mint a kámfor), de a csajnak van egy párja, és a nagybetűs társ mindenben.Nyaralni járnak, a csaj egyetemre is járt,mindenben pont úgy gondoskodik a pasi a gyerekekről, mintha a sajátjai lennének.

2024. júl. 29. 09:44
 10/13 anonim ***** válasza:
64%
Sosem jött el
2024. júl. 29. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!