Mikortól lett könnyebb számotokra a babázás?
Igen, mindig vannak nehézségek és mindig van, aki ránk ijeszt. (Biztos nincs elég tej, nem annyit hízik stb.)
Nekem olyan 5-6 hónapos kor körül lett jobb. Most 9 hónapos.
Lehet vele csavarogni, mászik, minden is érdekli, lefoglalja magát jobban. Meg a babanyelv is nagyon cuki :)
Legkedvesebb időszakom az: kb. 10 hós-18 hós koráig
Egyébként tényleg minden időszaknak megvan a maga bája és a maga pokla is... :D
Az, hogy mikor lett könnyebb, az viszont az az időpont amikor én belejöttem, befogadtam az anya szerepem, az kb 2-3 hós korától.
fiammal 1 évesen. Onnan nagyon könnyű volt.
Lányom most lesz 3 éves, vele még várom ezt.
A csecsemőkort imádtam és élveztem de egy teljesen problémamentes eszik alszik,nézelődik baba volt, nem volt hasfájós,nem kelt végtelen sokat, nem viselte meg a fogzás sem később. Kb másfél évesen lett nehéz, illetve a bölcsivel ez hatványozódott, 2-4 éves korig egy tragédia volt amit végig csináltunk.
És amit én a környezetemben megfigyeltem.Egy problémamentes gyerekkel is lehet szívás az anyaság,ha nincs hozzá együttműködő, társad, és problémás sérült gyerekkel is lehet az ember boldog anya, ha van társa ehhez.
Nekem van ismerősöm halmozottan sérült kamasz hármasikrekkel(a gyerekek apja eltűnt mint a kámfor), de a csajnak van egy párja, és a nagybetűs társ mindenben.Nyaralni járnak, a csaj egyetemre is járt,mindenben pont úgy gondoskodik a pasi a gyerekekről, mintha a sajátjai lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!