Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet a fogától lázas a 4...

Lehet a fogától lázas a 4 hónapos picim? Bőv. Lent

Figyelt kérdés
November 10-én lesz 4 hónapos a picin tegnap belázasodott 39 levonás után hűtőfürdő lázkúp egy picit lejeb ment aztán doki ő sem talált nála semmit ma már csak 38 levonás után szerintetek lehet,hogy jön a foga nagyon nyálzik is pár hete.Szerdán megyünk vizelet vizsgálatra,hogy nem-e húgyútija van de nem voltunk olyan helyen ahol ilyesmit össze tudott volna szedni
2010. nov. 1. 14:28
 1/4 anonim ***** válasza:
A fogától nem lehet lázas, max. hőemelkedése lehet. Ilyenkor legyengül az immunrendszer és könnyebben összeszednek bármilyen fertőzést. Tehát közvetlen nem a foga felelős a betegségért. A fiam is 4 hónaposan kezdett nyáladzani, az öklét enni, de csak 6.5 hónaposan jött ki az első foga.
2010. nov. 1. 14:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem a kislányom 11 hónaposan lázasodott be egyik pillanatról a másikra. Adtam neki Panadol szirupot és lement a láza, szerencsére azóta nem történt ilyen, pedig szépen bújnak elő a fogacskák! Visszagondolva, mivel nem volt beteg, szerintem lehetett a fogzástól! Remélem megoldódik :)
2010. nov. 1. 14:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem azt mondta az orvosunk, h. a fogzástól NEM lehet lázas, max. hőemelkedés fordul elő. Ilyen magas láznál már másra kell gyanakodni! Kisfiam is fogzik, és eddig a legmagasabb hője 37.3 volt, ez biztos a fogzástól. Valami más lesz a baj nálatok... Jobbulást!
2010. nov. 1. 15:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem az orvos és a védőnő is azt mondta, hogy belázasodhat a fogzástól! Na így tegyen az ember igazságot!
2010. nov. 2. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!