Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szègyellem magam,de lehet...

Szègyellem magam,de lehet belőle baj?

Figyelt kérdés

7 hònaposak az ikreim ès mostanàban nem alszanak jòl,jön a foguk ès az egyik hasfàjòs is.Fèlòrànkènt,vagy òrànkènt kelnek este,de van,hogy 10 perc utàn.Alig alszom valamit ès màr nap közben is szèdültem a fàradtsàgtòl☹Tegnap èjszaka az egyik felsìrt,arra mèg emlèkszem,hogy kiemeltem az àgybòl ès utàna kèpszakadàs.Arra keltem,hogy ülök az àgy szèlèn ès koppan valami..Hàt a babàm esett le az àgyròl,valòszìnűleg hanyatt volt ès lemozogta magàt,hasra esett ès làttam,ahogy beverte a pici fejèt😔Puha szőnyegre èrkezett a 3/4-e teste a picinek a fejèt beleèrtve,de azèrt koppant.Felsìrt,de csak max 10 mp-ig sìrt,mert megnyugtattam.Lehet,hogy csak megijedt?Egy napon pici piros folt lett ott,de nem duzzadt meg ès màra màr csak egy nagyon pici piros csìk maradt.Szerintetek lehet ìgy baj?Màr a sìràs utàn meg tudtam nevettetni ès ugyanùgy eszik,iszik,csinàlja a dolgait,mint eddig.

Nem gondoltam volna,hogy előfordulhat ilyen velem,mindig nagyon vigyàztam!😔

#Àgyròl leesès
júl. 24. 11:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Pár napig még figyelgesd, nem-e hány, vagy bágyadtá válik. De ha eddig nem tette, nem duzzadt be a kobakja furcsán, nem kell aggodni. Minden 3. Baba leesik előbb vagy utóbb, ezzel senki nincs egyedül, és nem kell hogy ikrek legyenek. Egy másodperc is elég egy eséshez, ne hibáztasd magad.
júl. 24. 11:38
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

Van férjed?

Ha van, és otthon tartózkodik éjjel, nem dolgozik emelje meg a pöcsét és segítsen neked

Ha munka miatt nincs otthon, nem szégyen segítséget kérni a családtagoktol, anyukától, anyostol, neniketol, akárkitől

júl. 24. 11:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ezért volt megváltás az együttalvás.
júl. 24. 11:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

#3, pontosan így.

Az volt az elvem, hogy nem alszik velem a gyerek.

Ezt fel is adtam egy hét után, jött mellem.

Sokkal nyugodtabban aludt ő is, és így én is.

júl. 24. 11:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérj segitséget bárkitől! Muszáj aludnod, mert nagyobb baj is történhet. Nem szabad elmismásolni ezt az alvás dolgot. Ikrekrr vigyázol ráadásul nem csak 1 gyerekre.
júl. 24. 11:57
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a hármas írja. Sokszor azt se tudtam mikor még hogy mentem át. Aztán letettük a matracot a földre és se azon nem kellett aggódnom hogy leesik, sem azon hogy én ejtem le. 16 hónapos, de mivel még cicizik így így alszik.
júl. 24. 12:05
 7/11 anonim ***** válasza:
80%
Persze hogy alig alszol egész este atjarkalsz de minek? Miért nem velük alszol? Úgy kb a megnyugtatashoz meg se kell mozdulni
júl. 24. 12:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én fiam is esett már le, nem is egyszer, csak már nagyobb volt. Utána inkább leraktam a matracot a földre, arról is rendszeresen legurul, de az már nem baj. Lassan 3 éves, most már sokkal tehetségesebben veri bele a fejét mindenbe, nem is értem, hogy élik túl a gyerekek a kiskorukat, az én fiam nagyon küzd a tartós sérülésért...

Azt kell nézni, aluszékony lesz e, beduzzad e bármije, főleg a kutacsa, illetve a pupillái azonos méretűek e?

júl. 24. 12:27
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat!Figyelni fogom a tüneteket,de eddig hàlistennek nincsennek.Van fèrjem,de kb csak aludni jàr haza.A gyerekek szobàjàban alszom,ők a kisàgyban,màr születèsük òta,èn meg egy àgyon nem messze tőlük.Tàpszeres babàk.Akkor valòszìnűleg nem üthette be annyira a fejét,hogyha nem duzzadt meg ès nem làtszik màr semmi se a helyèn?Most is teljesen jò kedve van,visongat,nevetgèl.Majd valahogy megoldom,hogy többet tudjak aludni ez időszak alatt.
júl. 24. 13:33
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is le esett a fiam 7 hónaposan a nagyon magas ágyunkról.

Nem lett baja!

júl. 24. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!