Szègyellem magam,de lehet belőle baj?
7 hònaposak az ikreim ès mostanàban nem alszanak jòl,jön a foguk ès az egyik hasfàjòs is.Fèlòrànkènt,vagy òrànkènt kelnek este,de van,hogy 10 perc utàn.Alig alszom valamit ès màr nap közben is szèdültem a fàradtsàgtòl☹Tegnap èjszaka az egyik felsìrt,arra mèg emlèkszem,hogy kiemeltem az àgybòl ès utàna kèpszakadàs.Arra keltem,hogy ülök az àgy szèlèn ès koppan valami..Hàt a babàm esett le az àgyròl,valòszìnűleg hanyatt volt ès lemozogta magàt,hasra esett ès làttam,ahogy beverte a pici fejèt😔Puha szőnyegre èrkezett a 3/4-e teste a picinek a fejèt beleèrtve,de azèrt koppant.Felsìrt,de csak max 10 mp-ig sìrt,mert megnyugtattam.Lehet,hogy csak megijedt?Egy napon pici piros folt lett ott,de nem duzzadt meg ès màra màr csak egy nagyon pici piros csìk maradt.Szerintetek lehet ìgy baj?Màr a sìràs utàn meg tudtam nevettetni ès ugyanùgy eszik,iszik,csinàlja a dolgait,mint eddig.
Nem gondoltam volna,hogy előfordulhat ilyen velem,mindig nagyon vigyàztam!😔
Van férjed?
Ha van, és otthon tartózkodik éjjel, nem dolgozik emelje meg a pöcsét és segítsen neked
Ha munka miatt nincs otthon, nem szégyen segítséget kérni a családtagoktol, anyukától, anyostol, neniketol, akárkitől
#3, pontosan így.
Az volt az elvem, hogy nem alszik velem a gyerek.
Ezt fel is adtam egy hét után, jött mellem.
Sokkal nyugodtabban aludt ő is, és így én is.
Én fiam is esett már le, nem is egyszer, csak már nagyobb volt. Utána inkább leraktam a matracot a földre, arról is rendszeresen legurul, de az már nem baj. Lassan 3 éves, most már sokkal tehetségesebben veri bele a fejét mindenbe, nem is értem, hogy élik túl a gyerekek a kiskorukat, az én fiam nagyon küzd a tartós sérülésért...
Azt kell nézni, aluszékony lesz e, beduzzad e bármije, főleg a kutacsa, illetve a pupillái azonos méretűek e?
Nekem is le esett a fiam 7 hónaposan a nagyon magas ágyunkról.
Nem lett baja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!