Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok a névről?

Mit gondoltok a névről?

Figyelt kérdés

Rafael Nazira Amina?

Mit gondoltok, mi az első gondolat ha elolvassátok? 😃😃

júl. 23. 00:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%
Lakatos Dzsézönsztetem lájkolná
júl. 23. 07:14
 12/26 anonim ***** válasza:
53%

Külön-külön még csak-csak vállalható a két név, de így egyben, pláne egy szintén különlegesebb vezetéknévvel, túl sok.

Az Amina jobban tetszik, én csak azt adnám magában.

júl. 23. 07:30
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nyelvtörő, nem tudná kimondani. Legyen Rafael Amina
júl. 23. 07:47
 14/26 anonim ***** válasza:
53%
Összefog folyni a Nazira Amina, Naziramina lesz belőle ha gyorsabban mondod ki. Nem szerencsés emiatt, ha nem tagolod direkt akkor összefolyik a 2 ugyan olyan hang. Külön külön már jobb. Rafael Nazira vagy Rafael Amina (nekem a második lágyabban hangzik, a Nazira szerintem kemény hangzású, ahogy a Rafael is. Az Amina lágyít rajta kicsit)
júl. 23. 08:26
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a putriban ismét szaporodtak.
júl. 23. 08:39
 16/26 anonim ***** válasza:
0%

Egy török szappanopera főszereplői az első gondolatom (soha nem mondanám egyetlen névre sem, hogy gáz, lévén sajnos nekem is fura nevem van)

Azt mondanám, hogy azt adjátok, ami mindkettőtöknek tetszik.

De! Magamból kiindulva a többség nem érti a nevem elsőre, folyton magyarázkodnom kell, szinte senki nem jegyzi meg. Így mivel a vezetéknév sem átlagos, szokványos, így inkább könnyebben kiejthetőt adnék.

Pl: Rafael Mina

júl. 23. 08:59
 17/26 anonim ***** válasza:
73%
Csak simán Rafael Fatmagül, vagy Rafael Seherezádé.
júl. 23. 09:17
 18/26 anonim ***** válasza:

Túl sok így együtt, illetve nagyon rímel a Nazira Amina, mivel ugyanazok a magánhangzók vannak benne, és ettől komolytalanná válik (kb mint egy "abraka dabra"). Illetve azért sem jók egymás után, mert a Nazira A-ra végződik és utána egy A-val kezdődő névtől olyan mekegős lesz, mert meg kell állni, hogy elkülönüljön rendesen a nevek határa, máskülönben meg összefolynak.

Én a helyedben vagy csak az egyiket adnám (Rafaelhez inkább mássalhangzóval kezdődőt ->Nazira), vagy pedig másik második nevet keresnék, ami nem A-val kezdődik.

júl. 23. 09:18
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy random BAZ-megyei falu random lakója jutna eszembe róla.
júl. 23. 09:34
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom, hogy biztos örül az egész rokonság: Kalányosék, Kanalasék és Sztojkáék is. Egy hétig megy majd a dínom-dánom Kisgrofóval.
júl. 23. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!