Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor lehet a babát strandra/m...

Mikor lehet a babát strandra/medencébe vinni? 10-11 hónaposan lehet már, ugye?

Figyelt kérdés
júl. 22. 22:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze.
júl. 22. 22:01
 2/11 A kérdező kommentje:

Tudom h baba úszásra már sokkal korábban viszik blablabla de ott ellenőrzik a vizet.

Egy ismerősöm azt mondta, az összes oltások nem kéne, nekem meg első baba, nem tudom mikor nem korai neki..

júl. 22. 22:02
 3/11 A kérdező kommentje:
*osszes oltás előtt még nem kéne
júl. 22. 22:03
 4/11 anonim ***** válasza:
87%

Én is ettől tartottam, mert én is hasonlót olvastam...

A fiam szeptemberi, tavaly nyáron elkezdtünk strandolni, de eleinte őt a vízbe nem vittem, csak a fűben mászkált (panelben lakunk, először már ez is újdonság volt 😀). Aztán megesett rajta a szívem, mikor tíz hónapos lett, onnantól vittem a pancsolóba, persze imádta 😀

Szerencsére semmi komolyat nem szedtünk össze (talán egyszer volt taknyos a nyáron, nyilván a forrását nem tudhatom), szeptemberben meg tengerpartoztunk is, minden rendben volt.

Szerintem is vidd nyugodtan! :)

júl. 22. 22:19
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! 😊 A férjem már le akart tiltani az internetről. Meg addig betölti a 11-et, fejlett baba, pár hét már nem oszt nem szoroz. Lenyugszom.:))
júl. 22. 22:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanaz a vízminőségű víz van a strandon mint sok babaúszáson. Ugyanabban a medencében csinálják nálunk a babaúszást, mint ahol a nagyobb gyerekek tömegesen úszni tanulnak.

Kicsit túlparázod, nem a medencében fog rubeolát meg hasonlókat elkapni.

júl. 23. 00:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kiskutya, hanem gyerek, az "összes oltása" suliba indulásig nem lesz meg, szóval...
júl. 23. 02:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem a védőnő mindkét gyereknél azt mondta (2 különböző védőnőnk volt), hogy ha a 3 hónapos oltást is megkapta, mehet nyugodtan medencébe a gyerek.

A lányommal jártunk is onnantól babaúszásra. A fiamnál sajnos nem volt a közelben akkor ilyen. Látszik is a különbség. A lányom igazi vizicsibe, a fiam meg messziről kerüli a vizet. :D

júl. 23. 07:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Babauszasnal sem ellenorzik kulonosebben a vizet, kiveve, ha olyan helyre viszed, ahol csak es kizarolag babak usznak a medencekben.

De ilyen hely talan egy van Budapesten es ennyi :D Meg ugye a babyspa letezik, ahol elmeletileg babankent cserelik a vizet. Gyakorlatilag a sajat szememmel lattam, hogy ez nalunk sem igaz.

Nalunk videken pont ugyanott usznak a babak (es ugye a szulok) ahol a nagyobb gyerekek is az uszodaban.

júl. 23. 08:02
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Az osszes uszodaban ugyanugy ellenorzio a vizet blablabla. Miért gondoltad hogy a babáknak az úszómedence valami különleges, desztilállt víz ? Totálisan ugyanaz az úszómedence amiben 2 oraval később a többi ember úszik.
júl. 23. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!