Ugye nincs baj a fütyijével? Nincs se merevedés, se sugárpisi.
Nem hiszem, nekem már 2 éves a fiam, és mindkét verzió előfordult (ernyedten kispatak, mereven szökőkút). Szerintem attól függ, hogy épp mennyire van tele a kis hólyagjuk amikor rájuk jön a pisilési reflex.
A kisfiam pl. pár napja napközben bepisilt, miközben pucéran ült a kerti székben, ezt ernyedten és szelíden intézte, a reggeli első pelenkázáskor viszont olyan a kukija, mint egy acélrúd. Ilyenkor egyik kezemmel tartom felette a pelit, a másikkal pedig egy törlőkendővel simizem a hasiját, amíg bele nem lő a pellába, különben a hajamba kapom a sugarat.
2! ezt elolvasni is fájt!
5 éves a fiam. Soha nem nézegettem pisilés közben a nemiszerve állapotát :D
Illetve 1x sem pisilt le soha
Kedves 4-es, nekem se ez a kedvenc elfoglaltságom, nem nézegetem, de azért látok…. És mivel tudom, hogy a felnőtt férfiaknak azért lényeges, hogy rendesen működjön ez a szerve is, igen, aggódtam. Főleg mivel gondolom ilyen korban ez még korrigálható, ne az én lustaságomon vagy prűdségemen múljon, hogy felnőttként egészséges legyen az élete ezen része is.
3-as voltam, lehet ezt is lepontozni.
Szerintem kérdezné a védőnő/gyerekorvos, ha ez jelezne bármit is.
Semmi jelentősége nincs szerintem. Nálunk 1x volt talán ilyen felfele sugár, de minden rendben működik ettől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!