Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ugye nincs baj a fütyijével?...

Ugye nincs baj a fütyijével? Nincs se merevedés, se sugárpisi.

Figyelt kérdés
Két hónapos a kisfiam. Mielőtt megszületett volna, mindenki figyelmeztetett, hogy majd feláll a fütyije és sugárban össze-vissza fog pisilni amikor tisztába teszem, de eddig akárhányszor pisilt pelenkán kívül mindig csak lecsorgott, a fütyije is ernyedt volt közben.

júl. 22. 09:52
 1/7 anonim ***** válasza:
98%
Nincs gond. Engem a 3,5 év alatt egyszer se pisilt le a 2fiam sugában.
júl. 22. 09:55
 2/7 anonim ***** válasza:
65%

Nem hiszem, nekem már 2 éves a fiam, és mindkét verzió előfordult (ernyedten kispatak, mereven szökőkút). Szerintem attól függ, hogy épp mennyire van tele a kis hólyagjuk amikor rájuk jön a pisilési reflex.

A kisfiam pl. pár napja napközben bepisilt, miközben pucéran ült a kerti székben, ezt ernyedten és szelíden intézte, a reggeli első pelenkázáskor viszont olyan a kukija, mint egy acélrúd. Ilyenkor egyik kezemmel tartom felette a pelit, a másikkal pedig egy törlőkendővel simizem a hasiját, amíg bele nem lő a pellába, különben a hajamba kapom a sugarat.

júl. 22. 10:03
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
Én is ezen agyaltam az utóbbi hetekben, mert a nagyobb fiammal gyakran kellett nekem is átöltöznöm, ha nem voltam elég gyors, simán elpisilt egy méterrel arrébb. A picivel talán egyszer volt ilyen a legelején (nem hiányoltam az öltözést és padlósikálást, de aggódtam, hogy baj van). Viszont pont tegnap csinált szökőkutat hajmosás közben, úgyhogy megnyugodtam, hogy működik a rendszer. Ő most lett egy éves.
júl. 22. 10:20
 4/7 anonim ***** válasza:
24%

2! ezt elolvasni is fájt!

5 éves a fiam. Soha nem nézegettem pisilés közben a nemiszerve állapotát :D

Illetve 1x sem pisilt le soha

júl. 22. 11:13
 5/7 anonim ***** válasza:
84%

Kedves 4-es, nekem se ez a kedvenc elfoglaltságom, nem nézegetem, de azért látok…. És mivel tudom, hogy a felnőtt férfiaknak azért lényeges, hogy rendesen működjön ez a szerve is, igen, aggódtam. Főleg mivel gondolom ilyen korban ez még korrigálható, ne az én lustaságomon vagy prűdségemen múljon, hogy felnőttként egészséges legyen az élete ezen része is.

3-as voltam, lehet ezt is lepontozni.

júl. 22. 12:14
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
Nem egyformák a kisgyerekek sem, de azért majd érdemes lesz megemlíteni egy védőnőnek vagy gyetekorvosnak, hátha ők jobban meg tudnak nyugtatni, mint az itteni "szakértők" tömkelege... LOL
júl. 22. 13:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kérdezné a védőnő/gyerekorvos, ha ez jelezne bármit is.

Semmi jelentősége nincs szerintem. Nálunk 1x volt talán ilyen felfele sugár, de minden rendben működik ettől függetlenül.

júl. 22. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!