Az anyósom miért mondja, hogy ne adjam fel a pelenkát a fiamra, ha épp áll a fütyije? Ti hallottatok már ilyet?
A múltkor itt volt nálunk az anyósom látogatóba és nézte ahogy pelenkázom a kisfiamat. Ekkor tanácsolta, hogy hogyha látom, hogy merevedése van, akkor ne pelenkázzam be amíg le nem lankad, mert kényelmetlen lesz neki és baja is lehet a nemi szervének tőle.
Ti hallottatok már ilyet? Én eddig mindig rácsuktam a pelust, mindegy hogy épp állt-e a fütykös.
Így ilyen indokkal még nem hallottam. Bár tény, hogy másképp kerül rá a pelus, és előfordulhat, hogy ezért aztán majd átázik.
Alapvető volt, hogy mindeg lefelé csaptuk a fütyköst. Álló helyzetben ez igencsak nehéz lett volna. Szóval én alapból ilyenkor csak ráhajtottam a pelust, és vártam egy kicsit, a teljhes becsomagolással.
Én se adom rá a pelust, ha merev neki, mert nem lehet normálisan lehajtani és kipisil belőle fent.
Lazán ráhajtva hagyom és ha ilyenkor elkezd pisilni, rátenyerelek, hogy ne csorgasson ki belőle.
Viszont emaz én fiamnak mindig megmerevedii, ha leveszem a pelust
Gyorsan hajtom is vissza, mert pisi lesz...
3 hetes csak
Az én fiamnak amikor csak úgy merev az más mint amikor a pisilni kelléstől áll. Pisi előtt inkább úgy felduzzad és feszül, "mindjárt robban" hatást kelt.
Annyira elég ritkán áll a fiamnak, hogy ne lehessen lehajtani neki, de lent kell tartanom az ujjammal amíg betépőzározom a pelust, mert különben így felpattan. :)
#4 "mindjárt robban" ezen szakadok. :D
Amúgy jó analógia, félelmetes milyen intenzitással tudnak pisilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!