Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hós babák anyukái, kitöltite...

6 hós babák anyukái, kitöltitek ezt? Szerintetek mennyi igazság van benne?

Figyelt kérdés

mindig félek, hogy nem fgolalkozom eleget a babámmal, hogy nem beszélek neki egész nap.

kitöltöttem ezt a baba IQ tesztet, kiváncsi vagyok rá, hogy más 6 hósoknak milyen eredménye van.

nyílván nem jelent sokat, de ha objektívek az értékek, akkor az embernek megnyugvást jelent, hogy tudod normálisan fejlődik a kisbabád.

egyébként ezt egy tegnapi kérdésnél linkelte be vki.

[link]

2010. nov. 1. 08:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem kicsit furcsa az eredmeny.

8 honapos a fiam es 20 pontot kapott.

Es elfogult vagyok, de igy sem gondolom, hogy az atlagnal erosebb lenne. Nem o az elso gyermekem, lattam a tobbieket is felnoni, fejlodni, van viszonyitasi alapom.

2010. nov. 1. 10:58
 12/16 anonim ***** válasza:
8 hós lányom 18 pont.
2010. nov. 1. 11:51
 13/16 anonim ***** válasza:
53%

6 hónapos, 18 pont. :) :) :)

Szerintem lehet benne valami, de én azt hittem, hogy amit az én babám csinál, az alap. Ezek szerint akkor mégsem :) :) :)

2010. nov. 1. 12:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem még itt nagyon kevés mindenre tudtam értékelhető választ adni.Lányom 6 hós,de pl még tányért nem is nagyon látott.(Most kezdünk hozzá táplálni)Kis ajtós játéka nincs is..Asszem 7pontot ért el a 6hós lányom..
2010. nov. 1. 14:28
 15/16 anonim ***** válasza:
9 hós 20 pont. De nem vagyok oda az ilyen tesztekért.
2010. nov. 1. 18:09
 16/16 anonim ***** válasza:
9hos 21pont
2010. nov. 1. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!