6 hós babák anyukái, kitöltitek ezt? Szerintetek mennyi igazság van benne?
mindig félek, hogy nem fgolalkozom eleget a babámmal, hogy nem beszélek neki egész nap.
kitöltöttem ezt a baba IQ tesztet, kiváncsi vagyok rá, hogy más 6 hósoknak milyen eredménye van.
nyílván nem jelent sokat, de ha objektívek az értékek, akkor az embernek megnyugvást jelent, hogy tudod normálisan fejlődik a kisbabád.
egyébként ezt egy tegnapi kérdésnél linkelte be vki.
próbáljátok meg később, akkor talán működni fog.
töltsétek ki légyszi!
kíváncsi vagyok nálatok milyen eredmények jöttek ki!
Én is láttam ezt a kérdést és meg is csináltam. Őszintén szólva nagyon boldog voltam, mert a 10 hós lányom 28 pontot "ért el" :)
de ezt leszámítva szerintem nagyon megfelel arra hogy akinek nem így fejlődik a gyereke, az jól beparázzon...belegondolva a fiam pl. 6 hósan, de 12 hósan se érte volna el az ott megadott KELL értékeket, mert lassabban fejlődött az átlagosnál, mégsincs semmi baja, 3 éves és tökéletesen olyan mint más 3 évesek:)
Szóval szerintem nagyon kétségbe tudja ejteni egy ilyen teszt a lassabban fejlődő babák anyukáit...
6-9-és 12 hóra külön van pontérték-különbség.
nekünk is 14 pontunk lett, én örültem neki, de végignéztem 2x, 2 bnőmet is felhívtam, nekik is 13-14 pontjuk lett, pedig 6 hósak a kicsik. ezek az értékek meg a 9 hósokhoz van megadva.
én tök átlagosnak gondolom a miénket, semmi extra kiemelkedő nincs a fejlődésében... tényleg. minden olyat csinál, amit egy átlagos 6 hónapos.
azért vagyok kíváncsi, hogy a többieknek milyen pontjaik lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!