Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg igaz, hogy egy 9 hós...

Tényleg igaz, hogy egy 9 hós babának szüksége van már gyerek/baba társaságra?

Figyelt kérdés
itt voltak a rokonok és teljesen el voltak hallva,hogy nincs a gyerekem vagy nagyobb babákkal vagy kisgyerekekkel...vigyem játszóházba stb. Tényleg ekkor szükség van erre???
2010. nov. 1. 08:16
 1/5 anonim ***** válasza:
13%

Nincs igazuk, nincs még szüksége más babák, gyerekek társaságára.

Annyi esetleg, hogy ha lassabban kezd bizonyos dolgokat csinálni, akkor ellesheti a többi babától. de ők ennyi idősen még nem játszanának együtt. semmiben nem szenved hiányt, ha nincs gyerekek társaságában. 2 éves korig anya bőven elég. :)

2010. nov. 1. 08:20
 2/5 anonim ***** válasza:
En jarok baba-mama csoportba a kisfiammal hetente egyszer. Azert mert jo kis tarsasag gyult ossze, neha viszunk sutit, uditot es jokat dumalunk amig a babak jatszanak (persze a nyomukba vagyunk mindig). A kisfiam lassan 9 honapos de en annyit vettem eszre, hogy csak egymasra masznak es egymas hajat kapjak el vagy jol szembe utik egymast valami jatekkal es jon a siras. Meg nem nagyon jatszanak egymassal csak letamadjak egymast megakarjak fogni egymas arcat stb. Persze mindig odaugrunk ha gond van es mondjuk, hogy csak szepen simosgasd meg xy-t es lehet ebbol valamit tanulnak nem tudom. Viszont 1 eves kor utan szerintem sokat szamit a baba tarsasag. Tapasztalatbol mondom mert kulfoldon elek es 3 evig vigyaztam babakra/gyerekekre kulombozo csaladoknal es en azt tapasztaltam, hogy a bolcsis babak hamarabb kezdenenk beszelni, komunikalni ertelmes szavakkal (nem csak az anya kell megertse oket otthon hanem a tobbi gyerek a kulvilag is). Ugyhogy szerintem 1 eves kor alatt felesleges de utanna eljarhattok pl. jatszohazba ha gondolod vagy valamilyen gyerek tarsasagba.
2010. nov. 1. 08:30
 3/5 anonim ***** válasza:

9 hósan még nem, inkább 1 éves kor után. erre is meg kell nekik érni. és hozzáteszem, azt olvastam, hogy az csak 2 éves koruk körül lesz!

bírom az ilyen okoskodó rokonokat, úgy el tudják bizonytalanítani az anyukát a sok badarsággal.

2010. nov. 1. 09:12
 4/5 anonim ***** válasza:
ez hülyeség hogy nem kell nagyobb gyerekekkel együtt lenni!! 9 hónaposan is élvezik a társaságot miért kéne bezárni? Nem kell járszóházba vinni de a játszótérre kitolod babakocsiban hadd nézze a többi gyereket a forgatagot!
2010. nov. 1. 09:16
 5/5 anonim ***** válasza:

nem azt mondjuk, hogy be kell zárni. én is átviszem a szomszédba a többi babához, mondjuk mind nagyobb, mint az enyém és élvezi a gyerekeket nagyon. de ez még messze nem az igazi társasági játékról szól.

nem mindenki engedheti meg magának a játszóházat, és nincs s mindenhol. tőlünk pl. 7 km-re egy másik városban van csak, nekem elég tortúrás lenne eljutni oda, a férjem dolgozik, a busz meg ritán megy ahhoz és fél napi kiruccanásnak ilyen időben kicsit sok lenne.

2010. nov. 1. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!