Melyik nevet válasszam?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Születendő gyermekeimnek választanék nevet. Kíváncsi vagyok mások véleményére is, nekem nagyon tetszenek a nevek, csak nehéz döntenem.
Vezetéknév: Tóth
A kisfiúnak: Ágoston/ Aladár
A kislánynak: Debóra/Loréna
Köszönöm a segítőkész, kedves válaszokat! 😊
júl. 18. 21:39
21/31 anonim válasza:
Ágoston nem rossz szerintem. A lánynevekből egyik sem tetszik.
22/31 anonim válasza:
Tóth Ágoston szerintem jól hangzik. Viszont ez a két lánynév borzasztó. A Debora kissé debil, a Lorena meg szappanoperás.
24/31 anonim válasza:
Ágoston egész jó. A lánynevek nekem sem tetszenek.
26/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat Mindenkinek! Az ikrek megszülettek, a kisfiú Aladár lett, a kislány végül a dédi után a Rozália nevet kapta
júl. 28. 17:37
27/31 anonim válasza:
Jó,de légyszi a lányt Liának becézzétek, nekem a Rozi olyan túl "untyurgatós" :) A Lia meg kecses, előkelő, elegáns. :) Amúgy a Rozália egyben is menő. :)
Jó,mindegy,persze úgy becézitek, ahogy akarjátok; jó egészséget kívánok az egész családnak. :)
28/31 A kérdező kommentje:
Sajnos, vagy nem sajnos de nagyon sok Lia kislány van a városban, úgyhogy Rozinak hívjuk. De köszi a tippet, szerintem is szép név a Lia. Köszönjük a jókívánságot :)
júl. 28. 21:51
29/31 anonim válasza:
Szerintem a Rozália név jó választás volt, sokkal szebb mint a Debóra vagy a Loréna.
30/31 anonim válasza:
Sok szeretettel gratulálok!
Édesanyám Rozália
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!