Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sárközi vezetéknévhez melyik...

Sárközi vezetéknévhez melyik név illene?

Figyelt kérdés
Ibolya, Liza, Györgyi, Bernadett, Bella, Etelka, Gizella, Karina, Lotti, Margó, Olimpia, Prudencia, Oktávia, Viola, Zseraldin, Zselyke.

júl. 16. 11:06
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Legszebb keresztnév a Karina, a Sárközi vezetéknévhez viszont inkább a Györgyi és a Viola illik. Ha nem gond hogy leírom, én a Kornélia nevet választanám
júl. 18. 22:57
 32/36 anonim ***** válasza:
Viola,Liza.
júl. 22. 15:35
 33/36 anonim ***** válasza:
Bernadett
júl. 23. 18:31
 34/36 anonim ***** válasza:

Ibolyát nem adnék, összefolyik a vezetéknévvel.

A többi, ha szigorúan csak a hangzást nézem, jó. De az ilyen Prudencia, Oktávia, Zseraldin nevektől én is tartózkodnék. Sárközi Bernadett, Sárközi Liza, talán ezek közül adnám valamelyiket.

júl. 26. 11:47
 35/36 anonim ***** válasza:

Sárközi Gizella / Sárközi Gizi

Nem szokványos név manapság, de így nagyon tetszik.

júl. 26. 15:30
 36/36 anonim ***** válasza:

Legjobban passzol:

Györgyi,Bella,Etelka,Zselyke

2 Legjobban passzol:

Viola,Bernadett,Lotti,Zseraldin

3 Legjobban:

Oktávia

4.Legjobb:

Gizella/Zelka

5.Legjobb:

Karina

6:Többi szerintem nem illik hozzá.

Györgyi,Zseraldin nem nőiesek, nem adnám. Akkor Georgina,Genovéva,vagy ZseraldinA,Zsanett,ZsuZSANNA pl.

Lotti így is menő,de lehet,hogy Lotta/Loretta lennék szívesebben hivatalos iratokon helyette.

Zselyke így nem tetszik, Zselyka-t adnék helyette, abban már van egy kis kecsesség, szín, élet, nőiesség, ragyogás

Viola,Bella,Etelka,Lotti tetszenek nekem ebből a legjobban, még a Bernadett is menő, de az talán nem passzol annyira, de amúgy passzol,meg jó csak nem a best,de még szintén nagyon jó.

júl. 28. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!