Sárközi vezetéknévhez melyik név illene?
Figyelt kérdés
Ibolya, Liza, Györgyi, Bernadett, Bella, Etelka, Gizella, Karina, Lotti, Margó, Olimpia, Prudencia, Oktávia, Viola, Zseraldin, Zselyke.júl. 16. 11:06
11/36 anonim válasza:
8# mondjuk én nem értem, miért nehéz valakinek kimondani, hogy Sárközi Zselyke :D
12/36 A kérdező kommentje:
11-Gondolom a s-zs kombó miatt de ennél kacifántosabb nevekkel is taláálkoztam, így ez pont könnyű még kimondani :D. Mivel az S az elején van és a ZS előtt meg nincs olyan betű ami bonyolítana.
júl. 16. 11:36
13/36 anonim válasza:
12# semmi bonyolult nincs benne. De itt látom amúgy, hogy rengeteg nevet tulbonyolitanak az emberek.🤷
14/36 A kérdező kommentje:
10-Engem se érdekel ha szétszednek. Nem magáról a névről kérdezek így nem értem mi bajod a kérdésemmel. Nem érdekel mások véleménye a névről hisz nem ezt kérdeztem, hanem melyik megy a vezetéknévhez, ne bonyolítasd ez túl kérlek!
júl. 16. 11:40
15/36 A kérdező kommentje:
13-Ez az, szerintem se bonyolult...
júl. 16. 11:41
16/36 anonim válasza:
Nekem ezek közül a Bella tetszik a legjobban, és az illik is a Sárközi vezetéknévhez, úgyhogy én arra szavazok:).
20/36 A kérdező kommentje:
18-19, mint írtam csak a felsoroltak közül, más nevet ne írjatok. Lilla nem tetszik, bocsi.
júl. 16. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!