Az 1 hónapos babám nem tudja kinyomni a székletet. Mivel vagy hogyan tudnék neki segíteni?
Figyelt kérdés
Egy hónapos kisbabám csak anyatejes, kb 3 óránként szokott enni. Első gyerekem így még tanulom a dolgokat. Már körülbelül két hetes korában elkezdődött, először azt hittem, hogy a hasa fáj, így vettem Biogaia-t (D vitaminosat), és egy pár napja szereztem be Espumisant is. Ezt a kettőt adom neki. Azóta rájöttem, hogy nem a hasa fáj csak nem tudja a kinyomni a székletet. Hiába erőlködik nem jön semmi, szoktam tornáztatni akkor néha kijön egy két puki, de sokszor nem jön ki a széklet, ezért ordít. Minden etetés után kakilni szokott így jó lenne valahogyan segíteni neki, mert van hogy egyáltalán nem jön ki és akkor tolódik a következő etetésre a széklet, vagy az az utánira. Már az elején a tejmentes étrendet is próbáltam de nem ez a gond, az étkezésemre is odafigyelek. Kérlek adjatok tanácsokat 🙏júl. 13. 17:47
12/13 A kérdező kommentje:
Igen, valószínű ez az infantilis diszkézia lesz a kicsinél.
Olvastam, hogy rostdús étkezést javasolnak. Kipróbálom hátha segít neki :) köszönöm mindenkinek a válaszokat! Megy a torna ezerrel 😁 aztán remélem gyorsan megtanulja a kakilast 🙏
Szegény folyton nyöszörög, meg rúg-kapál. Jó lenne, ha nem minden etetés után szeretne kakilni 🥲
júl. 14. 08:08
13/13 anonim válasza:
Nálunk is ez volt, nem tudta elengedni a záróizmait. Egy idő után megtanulta. Nem kell semmit adni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!