Tápszer kérdés. Ma sajnos először kell hogy adjak a fiamnak tápszert, de nem tudom hogyan?
Figyelt kérdés
csak pótlásként kapja még,mert sajnos 2ciciből eszik annyit,mint eddig egyből,de inkább még annyit se.És azokat is 40perc alatt...kb 50-80g-ot eszik igy a 2ciciből.Most este evett 75-öt,és még 75 tápszert.Az lenne a kérdésem,hogy éjjel hogy adjam neki?úgyértem nemlehet előre felforralni a vizet hogy ne akkor kelljen még azt is,mert ordit a gyerek ha éhes,és akkor már csak beraknám a már előre felforralt vizet mikróba 1-2percre,és úgy késziteném el?Vagy nem lehet mikroba melegiteni tápszerhez vizet?És még annyit,hogy ami megmaradna esetleg,azt ki kell önteni,vagy megihatja a következő etetésnél is?Köszönöm ha segitetek.2010. okt. 31. 20:02
11/12 anonim válasza:
Amit felforralsz vizet, 24 óráig lehet odaadni.
Én úgy szoktam, hogy reggel felforralom, abból kap napközben inni pl teához, meg esti tápszer, és utána forralok este újat, amíg evett éjszaka, addig abból csináltam, mióta nem, a reggeli tápszer van az esti vízből.
12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek,csak este már nem volt időm visszajönni a géphez.Ezt a tápszert nemlehet forró csinálni,hanem megkell várni még szobahőm.-re hűl,és úgy adni.én is felforraltam egy lábas vizet,hogy ha kell napközbe is bármihez,ne akkor kelljen.Sajnos nemtudom kitapasztalni mennyit szopizik,éppen ezért kell mérnem,mert rettenetesen változó és eltérő.Van mikor 60at,van mikor 200at..szóval nagyon ne mindegy...:(Remélem nem kellesz tápszer sokáig,vagy csak 1-2szer,és visszajön normálisan a tejem...
2010. nov. 1. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!