Baj ha nem váltok tápszert? Bebás kérdés.
Figyelt kérdés
Beba Startot ette 7 hós koráig,majd nem írta fel a helyettes doktornő csak a 2-est.Attól szorulásos lett és szeretnék visszatérni a startra (tökéletesen megfelelt az).A védőnő szerint 1 éves koráig adhatom nyugodtan azt.Eszik már majdnem mindent és a tápszerből reggel-este kap,de nevetséges mennyiséget eszik belőle.Szerintetek?2010. júl. 15. 20:30
1/3 anonim válasza:
Mi is bebások vagyunk, nekünk a Start után az 1-est írták fel. Semmi baj nem volt a váltással. Nme értem miért a 2-est adta egyből...?
2/3 anonim válasza:
nekem is a 2-est akarta felírni a doktornő, de én mondtam neki hogy akkor inkább a HA-t adom még neki, főleg azért is mert van allergiás a családban.
BOcsi az offért, de mennyibe kerül a Beba 1 illetve 2 felírva?
Kedves kérdező, én visszaváltanék a startra.
3/3 anonim válasza:
Fel lehet íratni a 2-es tápszert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!