Ilyen esetben milyen programokat csinálhatnánk?
3 hónapos a babám és az elmúlt 2 hónapban nem nagyon mozdultunk ki a hőség miatt, de már érzem, hogy jól esne egy kis változatosság.
Az tart vissza, hogy nem tudom, hova menjünk, mit csináljunk. A babakocsit teljes mértékben elutasítja, kendőben elvan itt bent, de ebben a melegbent kint abban is csak sírt. Arra is gondoltam, hogy este menjünk sétálni, de több, mint 2 óra az altatás este, szóval ha 8-kor kezdjük, akkor este 10 után szabadulok és így már nem jut idő a saját dolgaimra.
Gondoltam arra, hogy lemegyünk fürdeni a Balatonra, de azt is elvetettem, mert max 1,5 órát bír ébren, a napra kivinni nem akarom, aludni úgysem tudna a parton (kendőben vagy cicin alszik), szóval ha elképzelem a fürdést, az is inkább nyűgnek tűnik, mint kellemes programnak.
Lehet, hogy kezdek becsavarodni és csak a kifogásokat keresem, hogy mi miért nem működne?
Balcsipart, napsator vagy fuggoagy ott siman el tudod altatni ;)
Egy nagy pled es 1-2 jatek aztan egesz nap lehet pihengetni.
Letezik furdos kendo is abban egyutt bemehettek a vizbe: UV szuros furdoruha es napsapka a kis fejere.
En amugy a reggeli orakban mennek setalni (mondjuk nekem 3 honaposan 5-6 kozott kelt, igy ez opcio volt).
Az erdokben amugy 6-10 fokkal huvosebb van, ha pl a Bakony kozel van hozzatok oda is el lehet menni, akar nehany napra is :)
Pedig tök jó, hogy a Balaton parton laktok!
Az én kislányom sem szerette a babakocsit 1,5 éves koráig és az autót sem, meg a hurcit sem, szóval átérzem, de akkor is megerőltettem magam, mert tuti becsavarodás, ha nem próbálkozunk. Volt, hogy egész sikerélményem volt, máskor meg úgy mentünk haza, hogy én is zokogtam, szóval átérzem.
Ezekszerint minden program jó, ahova autóval el lehet jutni és "letelepedős" program, nem kell cipelni. Autós hordozóban sincs el a babakocsiban egy kicsit?
Én lemennék vele a partra, inkább esti órákban, amikor már elviseli a hurcit, vagy a reggeli órákban piknikeznénk egyet, tespednénk egy pokrócon, nézelődnénk. Elugranék vele enni egy lángost/fagyit/hekket, beülnék egy sütire/limonádéra valahova, aztán pacsálnánk egyet, majd indulás haza. Ha nincs messze a part ezt akár két naponta is simán. Mindig váltogatva, hogy éppen mihez van kedvem.
A 2 órás altatást pedig engedd el, nagy könnyebbség hidd el. Ha mindig este 10-kor alszik el, akkor 21:30-kor kezdjétek altatni. :)
Az én gyerekem is üvöltött a mózesban, én a hordozót teszem a babakocsira fél orát sétálunk max 45percet.Ennyi még belefér több i
időt nem tölt a hordozóban.De ha nem rakom bele akkor nem tudunk menni sétálni, szóval én ezt ajánlom, mármint a hordozót a babakocsira csatolni.
Köszönöm a tippeket, jól esik, hogy átérzitek a helyzetet.
Hordozót jobban csipázza. Lenézünk a partra, viszünk egy sátrat és meglátjuk, hogy alkalmazkodik a helyzethez.
Lecseréltem a babakocsit és ebben már szeret utazni. Alszik is benne, úgyhogy minden reggel megyünk sétálni.
Voltunk a Balaton-parton is, kapott kalapot, uv szűrős ruhát, napszemcsit és élvezte a fürdést. Utána a parton a pléden elnézegette a fákat, majd a szopiba bealudt.
Voltunk Pesten is egy ügy miatt, az a kiruccanás is jól sikerült. Az autóban is tudott aludni, a helyszínen meg kendőben altatta az apja.
Így, hogy már picit nagyobb és mi is összeszedtük a bátorságunk az a kimozduláshoz, rájöttünk, hogy nem is olyan nehéz ez. Igazából már nehezebb itthon lenni, sokkal lassabban telik a nap. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!