Ilyen esetben milyen programokat csinálhatnánk?
3 hónapos a babám és az elmúlt 2 hónapban nem nagyon mozdultunk ki a hőség miatt, de már érzem, hogy jól esne egy kis változatosság.
Az tart vissza, hogy nem tudom, hova menjünk, mit csináljunk. A babakocsit teljes mértékben elutasítja, kendőben elvan itt bent, de ebben a melegbent kint abban is csak sírt. Arra is gondoltam, hogy este menjünk sétálni, de több, mint 2 óra az altatás este, szóval ha 8-kor kezdjük, akkor este 10 után szabadulok és így már nem jut idő a saját dolgaimra.
Gondoltam arra, hogy lemegyünk fürdeni a Balatonra, de azt is elvetettem, mert max 1,5 órát bír ébren, a napra kivinni nem akarom, aludni úgysem tudna a parton (kendőben vagy cicin alszik), szóval ha elképzelem a fürdést, az is inkább nyűgnek tűnik, mint kellemes programnak.
Lehet, hogy kezdek becsavarodni és csak a kifogásokat keresem, hogy mi miért nem működne?
8 kg, max a kezembe tudnám sétálni vinni, de az a helyzet, hogy nem bírom el ilyen hosszú távon.
Amit szoktunk, az az, hogy lemegyünk a kertbe és nézzük a leveleket picit, de ez nem túl nagy program nekem.
De van rá igényem, ezért írtam ki a kérdést.
Ahogy lerakom bele, sír. Ha nem veszem ki, torkaszakadtából ordít. Majd ha megszereti, tolom benne. Nem szeret feküdni. Majd ha ül, akkor lehet jobban fogja élvezni. Nem fogom tréningezni.
En minden egyes nap tologattam egy picit a babakocsiban. Eleinte 20 masodpercet birt, de aztan naprol napra jobb lett, szoval nekem bevalt a “treningezes” bar en siman csak probalkozasnak hivnam 🤷♀️
Az ember megteszi amit tud.
Nyari baba volt es en is megorultem a hordozastol ugy izzadtam, utaltam. A hormonok miatt duplan, triplan szakadt rolam a viz, mint amugy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!