Ne nevessetek,ne gúnyoljatok ki. 5 hós a babám,kb 3 hete,nyűgös,sírdogál. Mondta a doktornő,hogy az alsó fogai indultak,de még nem bújnak ki.ebben az időszakban van szünet? Úgy értem meddig szenved így szegény?
Hullamokban johet a fogzas es kb ugy 2-3 eves korig tart (kinek meddig), szoval nem egyszeru tortenet :D
Van ugy nalunk is, hogy napokig szenved, sir, a keze a szajaban, ki se veszi, aztan elmulik 2 hetre, utana kezdodik elorol. A vegen, amikor mar nagyon piros, duzzadt, csunya a foga helye, na akkor no ki neki. De olyan is volt, hogy szinte eszrevetlenul nott ki neki egymas utani napokon 4 foga, meg se kottyant neki. Abbol vettem eszre hogy megharapott, mert ezek felso fogak voltak, nem latszodtak ugy, mint az alsok :D
Lehet probalkozni hutheto ragokaval, gelekkel, esetleg ha nagyon durva a helyzet, fajdalomcsillapitoval. De ugye utobbit nem lehet napi szinten adni neki, szoval csak ovatosan vele.
Én kislányomnak is 2 hete mondta az orvos, hogy mindjárt áttöri az ínyt az alsó két fog.
Előtte is sokat sírdogált napközben, azóta is, nyűgös is sokszor. Hát én se pirosságot, se fogat nem látok. Úgyhogy megértelek teljesen :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!