Hogy oltoztetnetek fel 1 eves babatokat az alabbi helyzetekben?
1 eves babam a tropusokon szuletett es meg sosem jart hideg eghajlaton, nem ismeri az otthoni telet. Decemberben hazamegyunk, de nem tudom hogyan oltoztessem az uton, hogy melege se legyen, de meg se fazzon.
Itt a lakastol a repterig +30 fok, aztan a repteren legkondival 20-22 fok, repulon kellemes 20-24 fok, aztan a tranzit repteren hasonlo, majd ki a frankfurti hidegbe, mig felszallunk a pesti gepre, aztan Pesten a repteri eghajlat, majd a decemberi hideg, mig hazaerunk. Kb fel orara lakunk a reptertol kocsival.
Mit adjak ra, hogy ne fazzon, de melege se legyen es ne cipeljek tobb napos ruhatarat a kezemben? Tudom, legyen retegesen oltoztetve, de pontosan mit adjak ra? Harisnya, nadrag, pulover, vagy mit? Tapasztalatlan elso gyerekes anyuka vagyok, aki eddig meg sosem probalt otthoni hidegben 1 eves gyereket oltoztetni. Arra gondoltam, hogy raadok egy vekony nadragot egy rovidujju bodyval itt, aztan lesz kezben harsinyanadrag es masik melegebb gatya, meg vastag pulcsi kiskabattal. Jo lesz ez igy, vagy mit ajanlotok? Minden tanacsot orommel veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!