11/21 anonim válasza:
9# csak 8200 forint? Annyiért én is veszek még egy gyereket, ha cserébe nem kell szülnöm újra 😂
12/21 anonim válasza:
De most komolyan miért van mindenki lepontozva?
Most nézem a válaszokat, gondoltam válaszolok én is de megakadt a szemem, hogy mindenki le van pontozva.
Ezekben mi a nem hasznos válasz?
14/21 anonim válasza:
12# én "visszavagasbol" pontoztam le mindenki mást azon a válaszolón kívül, aki le merte írni, hogy az átlagnál nagyobb a gyereke, és ezért mindenki lepontozta szegényt :D
15/21 anonim válasza:
8-as vagyok, es akkor az enyem meg atlagnal kisebb mert nem volt 10 kg egy evesen vagy miert van lepontozva a valasz? Masfel evesen 11 kg. Teljesen normalis a sulya, kis sullyal szuletett, 3 honapos korara duplazott es 1 eve elott meglett a triplazos hulyeseg is… 😅
Utolso, sok eszed van.
16/21 anonim válasza:
15# én nem mondtam, hogy baj, ha kisebb/átlagos a súlya! Csak az a "versenyző" meg, aki az ellenkezőjét írta, tényleg nagyon látványosan le lett pontozva (értelmetlenül), és ezt ő is megjegyezte. 🤷
17/21 anonim válasza:
En is 33%ot kaptam, amiért 13kg a fiam 😅 haláli mi megy itt xD
18/21 anonim válasza:
#17 az én fiam teljesen átlagos 10 kg és jó sokáig 0- rá voltam pontozva 🤣🤣🤣
19/21 anonim válasza:
Ennyit hisztizni ezen a pontozáson... Erre csak nyugodtan nyomjátok.
20/21 anonim válasza:
Ez a 8200 forintos gyerek engem is érdekel. Nemet is lehet választani?🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!