Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor lesz fogacska?

Mikor lesz fogacska?

Figyelt kérdés

Első gyerek, nem tudom mit kellene nézni, nagyon szenvedünk :(

[link]

júl. 7. 21:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ennyiből nem lehet megállapítani. Nem fehérlik még a fogacska teteje, de ettől lehet holnapra már fog látszani meg az is, hogy hetek-hónapok. Legalábbis megduzzadva az íny hónapokkal is lehet áttörés előtt és egyéb jele nem nagyon van neki mondjuk 1 héttel korábban.
júl. 7. 21:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Bármikor lehet
júl. 7. 22:17
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
Hány hós? Mert pl itt nálunk az 5 hós státuszon 2 nappal hogy 5 hós lett semmit nem látott a doki, most 5hós és 12 naposan már látszott a két kis fogacska alul.Most 5 nappal késöbb már jobban látszik, bújnak kifele. Küszködik a lányom.
júl. 7. 22:29
 4/10 A kérdező kommentje:
4 hónapos , egész nap ömlik a nyála , piszkálja a kezecskéjével, amúgy egy nagyon nyugodt mosolygós baba de 2 napja mint akit kicseréltek , ezért is néztem be a szájába csak nem tudtam mit kellene lássak :)) 🙈
júl. 7. 22:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
4 hósan nyáladzott mint az állat, most alig, akkor is már tömött minden játékot a szájába, kezét, textilpelust, amit talált 🫣🤣 Kitartást.
júl. 7. 22:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos felesleges nézegetni, mert ez hullámokban fog jönni úgyis.
júl. 7. 22:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Amikor nalunk igy nezett ki az inye, akkor onnantol kezdve meg 5 honap mulva lett fog :D

9 hosan nottek ki az elsok.

Szoval tenyleg annyira lutri, lehet mar 2 het mulva lesz foga, lehet meg 3 honap, isten tudja. De az biztos, hogy amikor mar tenyleg nagyon kozel volt a fog attorese, akkor nagyon csunya, dagadt, piros volt az inye, meg mintha picit sebes lett volna neki a foga helyen, ugy nezett ki. Amikor igy nezett ki, akkor 2 napon belul mar attort a fog.

júl. 7. 23:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
4 honaposan igy nezett ki alul, egesz nap szenvedett meg omlott a nyala, majd 9 honaposan at is tort eloszor a felso ketto….
júl. 8. 06:40
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Mind a két gyerekemnek 3 hónaposan kezdett el ömleni a nyála, tömködték a kezüket a szájukba. Én minden egyes nap az ínyüket bámultam, hogy "már csak tuti 1-2nap"

Fiamnak 8, lányomnak 10 hónaposan jött ki az első foga.

júl. 8. 07:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Kettő hónapos korától ömlik a nyála kislányomnak, eszi a kezeit, általában bedugja az egész kezét is :D mi is mindig hallgatjuk hogy jaj nemsokára lesz fog, de azóta sincs :) 6 hónapos lassan
júl. 8. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!