Ha jön az első fogacska, onnantól hogyan kell tisztítani a baba száját, fogát?
Figyelt kérdés
Nyilván tudom, hogyan kell fogat mosni, csak olyan kérdések merültek fel, hogy ha kibújt az első fogacska, akkor csak ott kell tisztogatni vagy a többi helyen az ínyét is? És mivel szoktátok tisztítani, már fogkefével? Csak vízzel vagy bármi készítménnyel? Milyen gyakran?máj. 31. 07:04
1/5 anonim válasza:
Nekünk volt egy kis ujjra húzható szilikon baba fogkefénk. Eleinte fogkrém nélkül, kicsit masszírozva tisztogattam neki a kis fogát, meg az ínyét, aztán mikor megszokta, pici baba fogkrémet is tettem rá. Egy éves kora után álltunk át a rendes kicsi fogkefére.
2/5 anonim válasza:
En rendes baba fogkefevel mostam kezdettol fogva, eloszor csak vizzel, aztan 1 eves kortol mar egy icipici fogkremmel. De tenyleg csak egy kis fel rizsszemnyi kell vagy annyi se. Weleda fogkremet hasznalunk es reggel-este mosom neki. Bar mar ahogy egyre nagyobb, nem egyszeru, sokszor ellenkezik :D
Egyebkent elteroek a velemenyek, nekunk a gyerekorvos a vizes fogmosast ajanlotta addig, amig meg nem tanulja kikopni a fogkremet, hiaba fluoridmentes.
De aztan beszeltem egy gyerek fogorvossal es o azt mondta, hogy o mar az elso fogak megjelenesetol fogkremes fogmosast ajanl. Szoval ezert valtottunk, mert akkor tudtam meg.
3/5 anonim válasza:
Ujjra húzhatóval mostam meg babafogkrémmel.
4/5 anonim válasza:
Ujjra húzhatóval és babafogkrémmel. Mindenhol átdörzsölheted az ínyét, masszírozás amúgy is jó a fogzásra.
5/5 A kérdező kommentje:
És napi 2×?
máj. 31. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!