Hüvelyi folyás babáknál+hasmenés?
Sziasztok!
8 hónapos 100% anyatejes kislányom (probaltuk a hozzátáplálást, kb 2 hétig fogadta el, azóta nagyon ritkán kóstolgat) pár hete hasmenőset kakil. A hangja is olyan. Van, hogy napi 1x-napi 3x.
Esti fürdetés után azt hittem, hogy pisil, de láttam, hogy fehér folyása van. Később megnéztem a pelenkát és sárgás folyása volt :(
Nyilván viszem orvoshoz, csak tapasztalatokra vagyok kíváncsi, hogy valaki járt-e már így.
A hasmenést azt hittük a fogzás miatt, mert orvos mondta, hogy hamarosan áttöri az ínyt. (Ez mennyi idő egyébként?)
Vannak macskák a lakásban, minden nap felmosok, porszívózok.
Mik a férgesség tünetei? Hogy veszem észre ilyen pici babánál?
Kétszer is volt ilyen, egyszer még pelenkásan, egyszer már szobatisztán, durva hasmenéses betegségnél. A gyerekorvos kamillás ülőfürdőt, borogatást javasolt, és bevált.
Nem tartom indokoltnak az ügyeletet, de orvos lássa holnap!
Sziasztok!
Ma sokszor nézegettem neki, szerencsére nincs folyása, ma még hasmenése sem volt.
Nem lázas, ezt is többször néztem.
3-as köszönöm az ötletet, legközelebb kipróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!