Élénk piros, barnás folyás terhesség 13. hétében? Kórházban vagyok, de minden jó és szép. Akinek volt ilyen, megírná mi lett a vége? Meddig tartott?
Az orvosok semmit nem mondanak, nem kapok semmit, és ultrahangot is csak 1x csináltak, tegnapelőtt amikor bejöttem.
Hematóma nincs, baba él, méhszáj zárt.
12+6 napon annyira ömlött belőlem a vér, hogy vödröt kellett alám tenni a vizsgálat alatt. Másnap meg tenyérnyi darabokban távozott a sok alvadt vér. Mindig küldtek UH-ra, hogy mehetünk-e már a műtőbe...
De hál' Istennek mindig rendben volt a babám! 3 hetet voltam kórházban, a vérzésem 1 hét alatt elmúlt.
A méhszájon volt teljesen a placenta, abból véreztem. 3 hét alatt feljebb vándorolt annyira, hogy hazaengedtek otthon feküdni.
Azóta megszületett a kislányom; most 2 hónapos.
Jaj de jó ezeket hallani! (A sikerstorykat)
Itt sajnos csak 2x van vizit - reggel és este. A nővérek csak a nagy pocisokat figyelik, nálam tegnap csak a reggelit, ebédet, vacsit hozták, amúgy nem néztek be vagy kérdezték meg mi újság.
Ultrahangot még mindig nem csináltak :/ párom már bejött h ha kell fizetünk valakinek csak csináljon.
A stresszel okozod a legnagyobb bajt, mert ha baj van nem tudsz változtatni, de ha nincs, akkor rontasz a helyzeten. ELső babámnál kétszer is megjött :( azt hitte a doki, hogy vége mindennek, küldött is, de azzal, hogy itt már szerinte nincs baba, DE volt, 12 nap után múlt el a barnázgatással együtt volt annyi, a vérzés csak 2-3 nap, de addig a 12 napig bent voltam. A fiam 11 éves. Második terhességem 14. héten halt el, ott rozsdabarna kevés nyálkás vér volt, de éreztem hogy baj van, mert remegett a méhem, mintha mozogna a baba, de az még nem lehetett. és ott a 4.5.6 héten is véreztem és kaptam akkor utrogestant, de ahogy abbahagytam megtorpant a terhesség. Jah és a vérképem is hirtelen nagyon rossz lett és nagyon rosszul is lettem, ájulni akartam folyton. :( Amit előttem írtak az az igazi! Átveszi a szerepet a méhlepény és minden jó lesz! Ne izgulj! Szépre, jóra! Próbálj aludni, az mindenre jó! Regenerál. Terhestüneteid vannak?
Nekem egyik napról a másikra elmúltak akkor , mikor baj volt, mikor az elsőnél véreztem még enni sem tudtam a hányingertől. Csak az a baj, hogy határeset vagy és ilyenkor csak azért is elmúlik a tünet, mert átlépted a 12. hetet. Kérj egy uh-t, jogod van hozzá, de naponta nem csinálnak. Puszi! Minden jót! Mondanák, ha baj van, a többit meg senki sem tudja , hogy hogyan alakul az emberlányának élete. No kávé, no cigi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!