Nem vesz levegőt? Mit csináljak?
Sziasztok! 7 hetes babám elég hasfájós, de az utóbbi 3 este nagyon erős volt. Máskor is csinált olyat, hogy annyira ordított, hogy el lilult a feje és nem vett levegőt. Akkor megfújtam az arcát, megmozdítottam és újra normálisan lélegzett,sírt. Tegnap annyira felhergelte magát kb. 1 perc alatt, hogy szintén nem vett levegőt. Hiába fújtam, hiába mozgattam, meg kellett legyintenem az arcát kicsit. :( csak pár másodperc volt, de bennem lepergett minden. Mielőtt valaki kérdezné: NEM HAGYOM SÍRNI. Dajkálva van, csak gondol egyet, hogy kényelmetlen neki vagy a hasa görcsöl és azonnal kezdi az ordítást. Hasfájásra mindent kipróbáltunk már, várjuk hogy 3-4 hónaposan elmúljon neki.
Volt valakinek így a babája, hogy úgy ordítson, hogy nem vesz levegőt? Kinőtte? A fújás, mozgatás, legyintésen kívül van még más lehetőség?
Orvost, védőnőt mindenképpen megkérdezem, de a jövő héten szabadságon vannak, utána pedig találkozunk az oltás miatt.
Köszönöm előre a válaszokat!
Unokatesóm gyereke is ilyen volt.
A jó hír, hogy nem halnak bele.
A rossz hír,hogy pl az unokatesóm gyereke sulira nőtte ki.Ez nektek még rengeteg idő.
Fiam ilyen, még mindig (Két éves).
Volt már, hogy rohantam vele a csaphoz, megmosni az arcát .
Most már elég jól kezelem, ha elkezd ordítani, és nem vesz levegőt, elég felkapni és egy kicsit megrazni( természetesen nem erőből)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!