Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nálatok, hogy adják az oltást?...

Nálatok, hogy adják az oltást? Arra gondolok, hogy ütögetik-e a lábát a babónak a szuri előtt?

Figyelt kérdés
Mert nálunk úgy történik, hogy a védőnő jó alaposan, legalább ötször rácsap a combjára a picikémnek, hogy elkezdjen sírni, mert így állítólag nem olyan nagy a sokk, amikor beadják a szurit. Nekem ez nem tetszik egyáltalán, és szólni is fogok a legközelebb, de kíváncsi lennék, hogy nektek mi a tapasztalatotok e téren.
2009. jan. 6. 13:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyereket meg nem ütünk!!!Talán elég ha szólsz neki hogy ezt ne csinálja.Kérdezd meg tőle hogy ezt mivel tudja alátámasztani,szakkönyvek?Orvosi nyilatkozat?
2009. jan. 6. 13:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Basszus, már sajnálom, hogy nem szóltunk eddig is. Amúgy is elég utálatos a védőnő, a doki nagyon aranyos, de komolyan mondom, hogy még őt is irányítja, és ő sem mer szólni neki. NA majd én, amúgy is elég temperamentumos vagyok, de naív is, mert azt hittem, hogy az egészségügyben dolgozók értik a dolgukat, de sajnos egyre többet csalódok :( Köszi a gyors választ!
2009. jan. 6. 13:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérd meg az orvost szóljon a védőnőre. Elég sokk a gyereknek a szuri nem még az,hogy megverik közben.

Ne légy naiv ez eüben is csak emberek dolgoznak, és lehet a védőnőd idős belefásult és esetleg a modern felfogást tekintve tudatlan is. Ráadásul előfordulhat az is,hogy soha nem volt saját gyereke.

Egy eü-s anyuka

2009. jan. 6. 13:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

na ha az én fiamra ráütne és eltörném a kezét, az hétszentség. még ilyet nem is hallottam. nekünk sem csapkodják a fenekünket, nem??

szóljál előre nyugodtan.

a mi kisfiunk 8 hós és az utolsónál nem is sírt. mi lett volna ha előtte még meg is ütögetik, hogy azért sírjál már egy kicsit.

ne hagyd.

2009. jan. 6. 14:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát megáll az eszem! Minek megy az ilyen védőnőnek?! Szólj rá, hogy ne ütögesse a kicsidet!!! Hát ez nem normális!!! Persze hogy így nem olyan nagy a szuri okozta sokk, csak a verés okozta miatt kezd sírni... hát ilyet még nem hallottam!!! Nálunk egyébként popsiba adják az oltást, de biztos ahány ház, annyi szokás...
2009. jan. 6. 14:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk a védőnő csak befújja a baba lábát fertőtlenítővel,meg figyel,hogy ne kapálózzon.Én a két kezét fogom míg a doktornéni beadja a szurit.A dokinéni meg összefogja a combihusit és beadja.Nincs paskolás-ütögetés.Mindenképp szóljál érte,hogy ne csinálja,mert az nem jó a gyereknek.Aztán meg összeköti a dolgokat a pici ,hogyha orvos+védőnő=ütögetés.
2009. jan. 6. 14:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, és a megerősítést, legközelebb már nem lesz csapkodás az biztos :) Amúgy nem szidni akaratam az eü dolgozókat, a férjem orvos, anyukám ápolónő, úgyhogy tudom, hogy nem szabad általánosítani, csak hát pont ezért is számít az ember jobb hozzáállásra és hozzáértésre, mert a saját magából ill. családjából indul ki. Minden jót Nektek!
2009. jan. 6. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!