Karaj husit mikor adtál a babádnak? Ebédre azt rántok nekünk, neki is abból főznék a főzelékbe.
nem rántott húst akarok adni neki, hanem vízben főzném neki, ahogy csirkemellet is szoktam!!!!!!!!
de ha 1 éves kor alatt karajt nem lehet akkor csirkemellet kap a főzelékbe.
a bolti bébiételekbe milyen sertéshús van akkor?? mármint milyen része a sertésnek?? mert én itthon főzök neki, de egy csomó bébikajában már van sertéshús. de milyen részét vegyek, amit főzhetek neki? 1 éves kor alatt semmit??
"A főzelék komplettálás és a vashiány megelőzése céljából 6-7 hónapos kortól adjunk húst is: fiatal állattól származó, zsírtalanított húst, elsősorban baromfit és sertést."
Kora szerint mehet nyugodtan a sertés, mindegy, hogy karaj-e vagy mi, csak ne a zsíros részét add. Keress rá pár hozzátáplálási táblázatra, nem tudom, a 3. válaszoló honnan vette, hogy egy éves kor alatt nem ehet disznóhúst a baba.
az első válasza alapján. de lehet, hogy ő a rántott húsra gondolt.
mindegy már csirkemellet főztem neki a főzelékbe. ma még a húslevesből sem tudtam neki kivenni, mert velőscsontból és marhalábszárból főztem magunknak.
a karaj száraz husi, még a férjemnek is teljesen zsírtalanítanom kell. :)
majd jövő héten egyik nap azt kap.
őszitén ondom, hogy nagy ebben a hozzátáplálásban a felfordulás és már nagyon utálom, hogy gyakorlatilag 1 éves kor alatt semmit nem lehet már adni.megkövezik az embert, ha véletlenül bepróbálkozik vmivel.
mondjuk a töltött kápi nekem is elég durva volt...
én azért nagyjából betartom a dolgokat, de egy táblázatban sincs részletezve pl. hogy csirkecombból mikor adhatok, mert nem mindig csak a mellét szeretném adni.
vagy ez is, hogy sertéshúsból melyik ajánlott a leginkább.
na mindegy. én szerintem nem kérdezek többet hozzátáplálással kapcsolatosan.
köszönöm az eddigi válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!