Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Karaj husit mikor adtál a...

Karaj husit mikor adtál a babádnak? Ebédre azt rántok nekünk, neki is abból főznék a főzelékbe.

Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 10:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
1 éves kor alatt semmiképpen sem. Talán másfél éves kor körül érdemes először megpróbálni, mert az olaj is nagyon meg tudja feküdni a pociját.
2010. okt. 31. 10:47
 2/12 anonim ***** válasza:
Bocsánat, de mindenki megkérdezi, hogy eheti-e a baba amit ők esznek?? Nem értem, hisz mindent meg kell kóstoltani először, ami úgy megy, hogy 3-4 kiskanál első nap, 7-10 második alakalommal és amennyit megeszi a harmadik alkalommal. Ha már evett sertést 2x, akkor mehet amennyit eszik, ha nem, akkor ne a rántott hússal kísérletezz rajta.
2010. okt. 31. 10:48
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha már evett sertést,szerintem adhatsz neki.Bocsi,off,többi válaszoló,a kérdést értelmezni kellene,nem rántott húst akar adni a babának,csak a husit!!!Olyan 8-9 hó körül lassan adható,úgy tudom.
2010. okt. 31. 10:56
 4/12 A kérdező kommentje:

nem rántott húst akarok adni neki, hanem vízben főzném neki, ahogy csirkemellet is szoktam!!!!!!!!

de ha 1 éves kor alatt karajt nem lehet akkor csirkemellet kap a főzelékbe.

a bolti bébiételekbe milyen sertéshús van akkor?? mármint milyen része a sertésnek?? mert én itthon főzök neki, de egy csomó bébikajában már van sertéshús. de milyen részét vegyek, amit főzhetek neki? 1 éves kor alatt semmit??

2010. okt. 31. 11:04
 5/12 A kérdező kommentje:
3. válaszoló köszi. akkor még nem adok neki, mert még nincs 8 hós.
2010. okt. 31. 11:05
 6/12 anonim ***** válasza:

"A főzelék komplettálás és a vashiány megelőzése céljából 6-7 hónapos kortól adjunk húst is: fiatal állattól származó, zsírtalanított húst, elsősorban baromfit és sertést."

Kora szerint mehet nyugodtan a sertés, mindegy, hogy karaj-e vagy mi, csak ne a zsíros részét add. Keress rá pár hozzátáplálási táblázatra, nem tudom, a 3. válaszoló honnan vette, hogy egy éves kor alatt nem ehet disznóhúst a baba.

2010. okt. 31. 11:10
 7/12 anonim ***** válasza:
jaj, bocsánat. 3. azt írta, hogy 8-9 hótól adható, kérdező, akkor te honnan vetted, h. egy éves kor alatt ne? ezt nem írta senki...
2010. okt. 31. 11:12
 8/12 A kérdező kommentje:

az első válasza alapján. de lehet, hogy ő a rántott húsra gondolt.

mindegy már csirkemellet főztem neki a főzelékbe. ma még a húslevesből sem tudtam neki kivenni, mert velőscsontból és marhalábszárból főztem magunknak.

a karaj száraz husi, még a férjemnek is teljesen zsírtalanítanom kell. :)

majd jövő héten egyik nap azt kap.

2010. okt. 31. 12:23
 9/12 anonim ***** válasza:
En 7,5 honaposan adtam neki eloszor. Sertes hust alma szosszal. En natur husit sutottem a sutobe folia alatt egy kis fuszerrel (a kisfiamet nem soztam meg) es alma szoszba apritottam neki egy kis fott rizzsel. Nekem azt mondtak lehet 7,5 honaposan. :O Ugylataszik mindenhol mas, ugyhogy en mar nem tudok mit mondani. :( De baja nem lett tolle, azota is szereti, nemsokara 9 honapos.
2010. okt. 31. 12:29
 10/12 A kérdező kommentje:

őszitén ondom, hogy nagy ebben a hozzátáplálásban a felfordulás és már nagyon utálom, hogy gyakorlatilag 1 éves kor alatt semmit nem lehet már adni.megkövezik az embert, ha véletlenül bepróbálkozik vmivel.

mondjuk a töltött kápi nekem is elég durva volt...

én azért nagyjából betartom a dolgokat, de egy táblázatban sincs részletezve pl. hogy csirkecombból mikor adhatok, mert nem mindig csak a mellét szeretném adni.

vagy ez is, hogy sertéshúsból melyik ajánlott a leginkább.

na mindegy. én szerintem nem kérdezek többet hozzátáplálással kapcsolatosan.

köszönöm az eddigi válaszokat!!

2010. okt. 31. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!