Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónaposnak játékötletek autóba?

8 hónaposnak játékötletek autóba?

Figyelt kérdés
Hosszabb autóútra készülünk a nyáron, és előre félek, hogyan tudom majd lekötni, amikor nem alszik. Van az autóban egy zenélő mesekönyv és egy zenélő játék, de kezd neki unalmas lenni úgy érzem, szóval jó lenne felfegyverkezni még mindenféle kacattal az útra. Tippek, amik nálatok beváltak?
jún. 28. 07:59
 1/4 anonim ***** válasza:
A kedvenc itthoni jàtékait szoktuk vinni.
jún. 28. 08:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Vannak kedvenc játékai azokat viszem. Mellette úgy időzítünk a hoszabb útra, hogy a nagy részét átaludja, mert ha hisztis akkor nagyon nehéz vele menni bárhova.
jún. 28. 08:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Olyasmiket adok neki, ami újdonság. Veszélytelen, de felkelti az érdeklődését, pl jól rácsavart golyós dezodor, az én fiam imádja rágcsálni. Vagy üres üdítős doboz, nézi, rázza, rágja. Szóval legyenek neki újdonságok, érdekes dolgok. Tudjuk, hogy a hétköznapi használati tárgyak sokkal érdekesebbek, mint a nekik szánt játékok. 🤣
jún. 28. 19:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez teljesen így van:) az én kisfiam is imádja a félig tele ásványvizes üveget, es mindent amiben folyadék van. Az egyik kedvence a ketfazisu sminklemosóm 😁 én a kedvenc játékain kívül mindig viszek 1-2 új dolgot is neki.
jún. 30. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!