Mit játszatok ebben a bezárkózásban a 9 hónapos babátokkal?
Nem bezárkózásban mit csinálnák vele?
Kockazunk
Ki be pakounk
Mászunk
Alagutazunk
Könyveket lapzgatunk
Mondókázunk
Van gonge forgónk
Sétálni megyünk
Stb
Zenélő cuccok, matatófal, kockatorony borogatás, csörgőzés, tárgyak dobálása, ütögetése, képek nézegetése, kukucsolás. Ezek mennek.
Mivel a mozgásfejlődése tragikus, így nagyjából ki van szolgálva, egyedül egyáltalán nincs el.
Dobozokból ki-be pakolgatás, macska farkának rángatása, cicaszőr eltávolítása a szájából, "nemszabad" helyek felfedezése, sírás, amikor a "nemszabad" helyek mellől elesik (már bútorok mellett feláll és lépeget), a hajam rángatása, képeskönyvek nézegetése, mondókázás, közös takarítás velem (ha ráveszem magam), kis uzsonna, amikor szeretnék kávét inni vagy valami :D Így ennyi. Jobb időben kimegyünk a játszótérre és hintázik egy kicsit, azt nagyon szereti, meg körbesétáljuk a háztömböt, de még csak babakocsival, azt annyira nem élvezi, de legalább kis változatosság.
Kb ennyi, szerintem neki hótmindegy, hogy hol vagyunk, a múltkor kivittem a szép időben a Margit szigetre piknikezni, hogy lásson már füvet is a gyerek, ehhez képest a babakocsit akarta mindenáron megenni (a sáros kerekét nyalogatta-volna, ha hagyom-, meg a kosarából pakolt ki mindenfélét), a természetet maga körül pont letojta. Szerintem ez a kor még pont ideális a bezártságra.
Milyen bezaras???
😂
Amugy semmiben az eletunket nem befolyasolja... Ugyan olyanok a mindennapjaink mint az elso gyereknel.
Bútorokat át töröljük együtt, popsi torlovel fel mossuk a parkettat, ezt nagyon elvezi.
Torony építés. Baba lego, fiókok szekrények ki pakolása be pakolása, amíg főzök ő ki pakol az alsó szekrényből, mosó gép ki pakolás be pakolás.
Mondókák,
Ringató
Tánci
Alagút sátor
Kukucs játék
Hintazas a kertbe
Délután egy nagyobb séta a környéken vagy az erdőbe
Baba mama torna
Köszönöm a válaszokat.Legtöbb dolgot mi is csinàljuk.A közös takarítás szuper ötlet.Ezt ma kipróbáljuk.Látom a hajtépés gyakori hobbi más babáknál is😃.
Megnyugtatott kissé a margitszigeti történet is.A kertben szoktunk lenni,csak féltem,hogy unja.Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!