Mikortól alszik el magától a baba? Nálatok mennyit bírt fent lenni 4-5 hónaposan?
Az én fiam sem aludt el magától 10 hónapos koráig ringattam
Utána csak mellé feküdtem és elaludt.
Hat, nem tudom ez mennyire realis, marmint ha te ugy erted a magatol alvast, hogy csak leteszed a kisagyba es alszik.
Az en kisfiam amugy ilyen tipus volt egy darabig, de egy ido utan igenyelte mar azt, hogy mellette legyek vagy a ferjem, meseljunk neki es stb.
Amugy nem csinaltam semmit, az o igenye volt az, hogy egyedul elalszik. En csak rajottem, amikor mar feszengett es sirt a kezemben, nem hagyta magat ringatni, na akkor letettem es elaludt. Es onnantol kezdve 7-12 honapos koraban ez igy is volt.
De aztan nem.
Nem is varom el tole, igazabol nekem vegig pont az volt a furcsa, hogy egyedul elaludt. De mondjuk cserebe kelt ejszaka rendesen, azt azert nem sikerult megugrani, hogy at is aludja :DD
Kb 1,5 éves kortól elég volt leülni az ágy mellé és 5 évesen kérte, hogy mese meg puszi után menjek ki.
De nem is erőltettem az egyedül elalvást, én elnyomkodtam a szobájában a telefonom, míg elaludt.
Igazából 1,5 évesen cseréltünk ágyat, abba szívesen lefeküdt, korábban volt húzós az altatás és időnként próbálkoztam hátha, de tiltakozott nagyon.
Hogy mennyit bírt fent lenni, 7 hónapos korig 4x aludt nappal, szerintem nem volt ébren 1,5 óránál többet addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!