Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, ha egy 8-9 hónapos...

Normális, ha egy 8-9 hónapos baba naponta 6-8 alakalommal is kakil?

Figyelt kérdés
Teljesen szilárd a kakija.Van, hogy csak kis bogyókat kakil akár félóránkét is.Napi 12-15 pelus is elfogy igy (+az ejszakai).Nem fáj a kakilás szerintem Neki, mert nem erölködik.
2010. okt. 30. 22:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

kb 1000-1200 ml tejet iszik naponta + 200 ml viz + a szilárdabb ételek

1200-1500 ml folyadékot ir és kb neki 750 ml tejet javasol

talán ott behozza a folyadékot

2010. okt. 30. 23:51
 12/14 A kérdező kommentje:

nem csak 1szer kap mást is, de nem válltottunk még ki étkezést....nem igényli.

kamilla teát nem kaphat csak alkalmanként, mert nem resz jót a bélbolyhoknak

2010. okt. 30. 23:53
 13/14 A kérdező kommentje:
koszi a válaszokat és tanulságos voltsokszor én sem iszom 1.5 l vizet naponta :S
2010. okt. 31. 00:01
 14/14 anonim ***** válasza:
22.45 vagyok. Hát az én lányom sem iszik sok folyadékot. Sőt! Csipketeát szoktam neki adni(áztatom)és ha nagyon jó napja van akkor megiszik egy decit egész nap. A tápszer + a gyümölcs és főzelék. Egyszerűen nem kell neki több és kész. Pedig kínálom gyakran, de ha nem iszik akkor nem iszik. Valószínűleg azért mert elég neki. Egy liter folyadékot én szoktam inni naponta(tudom kevés),de én sem vagyok egy nagy ivó. Egyébként normál esetben teljesen normális a széklete, de a fogzás az más. Sok mindent megváltoztathat így a székletet is. Szerintem nem kell aggódnod emiatt, csak ha pár napon belül nem múlik el. Nálunk már helyre állt a rend.
2010. okt. 31. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!