Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kislányom 6hetes és mindig...

A kislányom 6hetes és mindig nagyokat nyög. Úgy értem, hogy amikor ébren van vagy alszik is éppen hogy csak megmozdul hatalmasakat nyög. Valami baja lehet?

Figyelt kérdés
De sosem sir csak olyan furán nyögdécsel de jó keddvel, szóval nincs semmi baja, csak kiváncsi lennék, hogy esetleg másnak is csinál ilyet a babócája?
2009. jan. 6. 11:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is ezt csinálta,mit egy öregember. Még a pisit is nyögve nyomta!! :)kb.2 hónaposan elmaradt ez a dolog.
2009. jan. 6. 11:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Székletürítéskor, gázképződéskor sőt még böfikor is nyögnek. Néha vedd fel böfiztesd meg mert beszorult és nem tud kijönni ezért is nyöghet nem csak kaki miatt.
2009. jan. 6. 11:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha fel is húzza a lábát akkor valószinü nehezen tud pukizni (kakilni)! Nekünk bevált az Espumisan csepp! Reggel és este étkezés elött adok neki...
2009. jan. 6. 12:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is ezt csinálta. Szegénykém úgy belevörösödött a nagy nyögdécselésbe. :) Aztán egyszer csak elmaradt ez a szokása.
2009. jan. 6. 12:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért mert nyög ne adj neki semmit. Az én lányom annyira nyögdécselt, hogy nem tudtunk vele egy szobában aludni. Szerintem aranyos volt. Most négy hónapos, már nem csinálja.
2009. jan. 6. 13:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Hála Istennek nincs semmi baja, tud pukizni is, kakilni is egy nap legalább 3-4szer. Csak nyögdécsel és jókedvűen, még álmában is.. :)
2009. jan. 6. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!