Baj, ha a 7 hetes babám egyáltalán nem szeret háton lenni?
Összvissz talán kétszer ha aludt háton, de egy idő után meguntam a harcot, és kiderült hogy éjszaka hason alvó a lánykám. Ezt már elfogadtam, nagyon jókat alszik, szépen forgatja a fejét egyik oldalról a másikra, ügyesen emeli a fejét is, és természetesen van légzésfigyelő alatta. Háton azonban máskor se szeret lenni. Még a pihenőszékben és az adamo hintában is az oldalára tudom letenni, mert háton sír. Egyedül akkor van el háton, amikor a játszószőnyegen játszik, kalimpál, nevetgél, fejét is szépen forgatja, vagy a kiságyban a körforgót nézegeti, illetve a hordozójában is elvan az autóban.
Ennyi elég neki háton, vagy majd ha forgolódik, és majd élesebben lát, akkor majd úgyis oda forog, ahogy neki jó?
Nem bukós baba egyébként?
Nekem az egyiket még babakocsiban is hasra kellett fektetni, ő háton annyit kalimpált, hogy 2x hasra is fordult kb 1 hónaposan így elvittem neurológushoz is, de nem volt semmi baja pedig ez feszesség jele. 2-3 hónaposan nem is csinálta, pici volt, orvos azt mondta véletlen volt.
Később hát. Nagyobb babákra még kevésbé jellemző, hogy háton lennének, hason majd nyúlkál a játékokért stb, később kúszás, mászás. A pelenkacsere is agyrém háton fekve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!