Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon kicsi a kislányom, ti...

Nagyon kicsi a kislányom, ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
8 hónapos kislányom 6200 gramm. Normál súllyal, 3300 grammal született, azóta csak anyatejes, 2 hónapja eszik mást is, nagyon jó az étvágya, szívesen kóstol mindent. Hosszra is picike, szóval egyáltalán nem tűnik soványnak, teljesen arányos baba, de nagyon pici. Mondanom sem kell, hogy a védőnő kezdetektől piszkál, hogy nem hízik eléggé, adjunk neki tápszert. Akkor pár hós korában hívtam szoptatási tanácsadót is, ő mindent rendben talált, jól szopizott, hallhatóan nyelt, jó kedvű volt evés után, stb, nem tudom miket figyel meg pontosan, de ő akkor azt mondta, hogy szerinte elég a tej, és nem kell pótolni. Így maradt iszsz baba, de most elbizonytalanodtam, mert már szó szerint lelóg a WHO görbéről. Én továbbra sem érzem, hogy kevés lenne a tej, igazából ő már a 2. gyerek, és az első is 1,5 éves koráig szopizott, sose kapott tápszert. Ettől még ha biztosan tudnám, hogy a tápszer hiányzik neki, adnék. Csak egyszerűen annyira macerának gondolom, hogy minden étkezés egy sakkozás legyen, hogy most akkor szopi, szilárd, tápszer, miből mennyit, meg nyilván akkor a tej is elfogyna most gyorsan (ami nem baj, csak nem tudom, hogy megéri-e)... Ti átállnátok?
2024. jún. 24. 08:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
50%
Amúgy a fenti hozzászólóknak nekem 50cm-t mértek a kórházban a lányomnak a gyerekorvos meg 47 centit szóval elmérték a kórházba vagy tudja a franc de az orvos jól méri mert látom. #10
2024. jún. 24. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!