Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez mi lehet a kicsi fejbőrén?

Ez mi lehet a kicsi fejbőrén?

Figyelt kérdés

[link]

Ha sima vizzel oblitetten eddig neki nem láttam, és ha megszaradva sem látszik semmi.

Át mostam ma jobban a kis fejét, és akkor láttam meg. Dokival holnap beszélek. Én nem gondolnám koszmónak.

jún. 20. 21:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Pedig az koszmónak tűnik.
jún. 20. 21:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
De, ez annak néz ki.
jún. 20. 21:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ránézésre nekem is koszmónak tűnik
jún. 20. 21:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Koszmónak néz ki. Képen mi nem látjuk úgy, mint te élőben. Ekcéma szokott még piciknél lenni, de talán ez nem az.
jún. 20. 22:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez bizony koszmo. Nekünk is ilyen volt. Vettünk koszmo elleni sampont és gyorsan le is szedte :)
jún. 20. 22:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez koszmó. Kisfiamnak is ilyen volt. Vizesen baba haj kefével ledörzsölgettem neki. Meg koszmó elleni sampon és el is tűnt.
jún. 20. 22:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez koszmó. Én alaposan beolajoztam, tettem a fejére egy sapkát, a fürdés során egy gézlappal ledörzsöltem.
jún. 21. 10:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ment a zöld kéz!
jún. 21. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!