Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez mennyire normális most...

Ez mennyire normális most ebben a korban?

Figyelt kérdés
5 hós lesz most hétvégén.Kb 2 hete csak dünnyög, sírdogál ha lemerem tenni a játszószőnyegére azonnal rákezd vagy megvárja mig ellépek 2 métert a szőnyegtől és már vinnyog, én nem értem. Leülök mellé játszok vele de még az sem jó, hol folytatja a dünnyögést hol nyugodt 5-5 percekre de nagyrészt egésznap vinnyog.Amint kiesik a kezéből egy játék vinnyog, amint nem tudja a szájába rakni vinnyog. Megvan a menstruációm eléggé irritált vagyok de most ez sok, amióta felkelt vinnyog... Mennyire normális hogy ennyire nincs el magának? A ti babátok hogy viselkedik/ viselkedett ennyi idősen. Oké biztos normális leirjátok majd...Más választ szeretnék.Köszönöm..
2024. jún. 20. 10:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális.

Vannak olyan szerencsés szülők, akiknél elvan a baba, valaki meg nem olyan szerencsés és egész nap rajta lóg. Ez is egy korszak, majd elmúlik. Előbb utóbb érdekesebb lesz neki a világ mint te.

Első gyerekem 2 éves elmúlt amikor először eljátszott nélkülem 20 percet. Én is kivoltam, de már túl vagyunk ezen a szakaszon, neked is kitartást kívánok.

2024. jún. 20. 10:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Mindig is ilyen volt? Mert az amúgy nyugodt babák is lehetnek ilyenek ha pl jön a foguk vagy bármi.

Aztán vannak a többemberes babák, 3-ból az egyik nekem is ilyen volt. Max 5 percet volt el magának, a napja hatalmas részét kézben töltötte, a maradékot pedig babakocsiban -csak abban aludt de azt is csak míg toltam. Éjszaka volt egyedül kiságyban. Nála akkor javult a helyzet, mikor elkezdett kúszni 7 hónaposan, ezután hangja se volt, felfedezte a lakást.

Kitartást!

2024. jún. 20. 11:23
 3/4 A kérdező kommentje:
20percet elvolt a szőnyegén de ha látott 1 órát is mindenféle nyekergés nélkül. Köszönöm a kedves válaszod és az elsőnek is. Lehetséges hogy a foga jön kb 3 és fél hós kora óta küszködik vele de fog sehol.
2024. jún. 20. 12:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez csak egy korszak pár hét és átmegy rajta lányomnál most ütött be a szeparációs szorongás és igényli hogy a közelbe legyek
2024. jún. 21. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!