Ez mennyire normális most ebben a korban?
Teljesen normális.
Vannak olyan szerencsés szülők, akiknél elvan a baba, valaki meg nem olyan szerencsés és egész nap rajta lóg. Ez is egy korszak, majd elmúlik. Előbb utóbb érdekesebb lesz neki a világ mint te.
Első gyerekem 2 éves elmúlt amikor először eljátszott nélkülem 20 percet. Én is kivoltam, de már túl vagyunk ezen a szakaszon, neked is kitartást kívánok.
Mindig is ilyen volt? Mert az amúgy nyugodt babák is lehetnek ilyenek ha pl jön a foguk vagy bármi.
Aztán vannak a többemberes babák, 3-ból az egyik nekem is ilyen volt. Max 5 percet volt el magának, a napja hatalmas részét kézben töltötte, a maradékot pedig babakocsiban -csak abban aludt de azt is csak míg toltam. Éjszaka volt egyedül kiságyban. Nála akkor javult a helyzet, mikor elkezdett kúszni 7 hónaposan, ezután hangja se volt, felfedezte a lakást.
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!