Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adjak a babának, ha...

Mit adjak a babának, ha székrekedése van? Infacol jó? A kamillatea nem segített.

Figyelt kérdés
annyira feszíti a pociját és erölködik, de nem tud kakilni. 3 és fél hetes.
2009. jan. 6. 10:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

szia! laevolac szirup (vagy cukros - nagyon édes - kamillatea) - ez cukorszirup, a cukornak hashajtó hatása van. A szirupból én hígítás nélkül adtam kb. 2-3 ml-t, és a következő kaja után jött a kaka.

Esetleg glicerines kúp.

2009. jan. 6. 10:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
20 csepp espumisan 20-30 perccel etetés előtt! Egy csodaszer! (legalábbis nekünk :)
2009. jan. 6. 10:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Egy hónapos korától adhatsz neki gripe watert, 3 nap után garantált a napi kaki. Tettél a kamilla teába cukrot? kb 1 dl-be 1 kávéskanállal tegyél, tutira hatni fog. Illetve én még vettem a dm-ben megymag párnát, kicsit megmelegítettem és rátettem a pocijára. De hirtelen a legjobb hogy most segíts neki a glicerines kúp. Ki be kell neki tologatni addig amíg nem jön a kaki, előtte pedig itasd meg a cukros kamillával.

2009. jan. 6. 10:48
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is az Espumisan csepp vált be! Én reggel és este is szoktam neki adni.Kb. 15 perc és már hat is! Minden jót! 9 hetes kislány anyukája
2009. jan. 6. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!