Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit vegyek a barátnőm születen...

Mit vegyek a barátnőm születendő kisfiának?

Figyelt kérdés
Ti mit kérnétek a kisfiatoknak? Takaró, plüss? Az anyukának mit vegyek?
jún. 18. 21:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
En nem várnék el semmit, ellenben bármiféle figyelmesség jól esne. Ami meg nagy segítség lehet ilyenkor, az pelenka, popsitorlo
jún. 18. 21:36
 2/13 A kérdező kommentje:
Ő se várja el, csak figyelmességből szeretnék venni pár dolgot.
jún. 18. 21:39
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Utalványt esetleg bababoltba vagy dm/rossmann, megtudja venni ami kell.
jún. 18. 21:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ma voltam épp egy barátom 2,5 hónapos babáját meglátogatni és ezt a két dolgot vittem:

[link]

Ez nagy siker volt. Ennyi idősen ezek a kontrasztos dolgok nagyon mennek, és mivel kockák, később is jók lesznek.

A másik ez a kis könyv, ami az én lányom első kedvenc könyve volt - ez később lesz jó, 1 év körül.

[link]

jún. 18. 21:44
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Kiságy forgót vettem, ami kivetít a falra is, így később is használható, nem csak babakorában.
jún. 18. 21:45
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én pelenkát kérnék, de még én se tudom, hogy milyen fog kelleni, szóval tökre megértem, amikor azt írják itt, hogy utalványt valamelyik illatszer boltba, mert azt tényleg biztos, hogy fel tudja használni. Minden mást nagyon nehéz, mert nekem is van még egy-két dolog, ami nincs, meg főleg olyanok, ami csak pár hónap múlva fog kelleni, de honnan tudnák mások, hogy mi az.

Ami még nekem nincs sok és örülnék, mert kell majd, az csörgő, rágóka, ilyen nagyon alap játékok. Egyszerűen azért, mert az nem nélkülözhetetlen az elején, így nem azon van a fókusz, nem nagyon vettem. De ha több lenne, mert mindenki azt hoz, az se baj. Másoknak meg lehet televan vele a padlás.

Magamnak kuponfüzetet kérnék, amit beválthatok segítségekre🤣Mondjuk szerintem most nagyobb szükségem lenne rá, mint szülés után, olyan magatehetetlen Michelin baba vagyok.

jún. 18. 21:45
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Hat figyelj, ez egyeni. En a kajanak es uditoknek orultem a legjobban, iszonyatosan kivantam a szoptatas miatt a cukros lottyoket. Es ehes voltam, nagyon. Anyukamtol mirelit pizzat is kertem, hogy legyen mihez hirtelen nyulni, ha kell :DD

Amugy vasarlasi utalvanyok mindig hasznosak, konyvutalvanynak is orultem nagyon.

Ha targyi ajandekban gondolkozol, akkor esetleg ilyen kis kez-lablenyomat keszito, ezt lehet nem vesz mindenki maganak, illetve a baba adataival pluss, epitokocka (mi kaptunk ilyet es imadja a kisfiam, tok jol is nez ki, persze nyilvan csak kesobb hasznalta ki), takaro.

Ez meg olyan, amit egy friss szulo talan nem csinaltat meg rogton vagy epp soha, igy legalabb szemelyes is.

jún. 18. 21:50
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

#4! Az a kocka nagyon jó választás. Én is imádnám. Szerintem mindenki. Pedig kontrasztos cuccot már pont vettem. Annyi az össz játékunk egyelőre. Egy leporellót, meg egy kiságyra/babakocsira rakható kukacot lógókkal, de ezekből sose elég. Úgy látom, kockát is fogok😂

jún. 18. 21:51
 9/13 anonim ***** válasza:
79%

8-as, nem kell amugy felhalmozni annyi cuccot. Nyilvan lehet, de egy babanak az a jo, ha nincs korulotte ezer jatek.

Szerintem olvasd el az egyszerubb gyermekkor c. konyvet, nagyon hasznos :)

jún. 18. 21:55
 10/13 anonim ***** válasza:
87%

#9! Nyugi, tudom, pedagógus vagyok😁 Azért nem a játékokat halmozom egyelőre. Egyelőre, mert még kiéltem a vásárlási mániámat minden máson🤣 De ha nagyon felhalmoznám a játékokat, mert nem tudok leállni és másoktól is sokat kapunk, akkor se lesz mind előtte, cserélgetni fogom.

jún. 18. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!