Laevolac szirupot lehet adni 1 hónapos babának?
1 hónapos babának bármilyen gyógyszert/gyógyhatású készítményt csak orvossal konzultálva adunk!
Betegtájékoztató ezt írja:
A Laevolacot csecsemőknek és kisebb gyermekeknek általában nem szabad adni, mivel megzavarhatja a normális székletürítési reflexet.
Az orvos speciális körülmények között, a kezelés gondos felügyelete mellett, rendelhet Laevolacot gyermekek vagy csecsemő részére 1 hónapos kortól.
Szélcső?
Én felnőtt ként is szenvedtem a levolactól, és nem is hozott eredményt.
A fiam 4 hónapig csak szélcsővel tudott kakilni, kb minden nap használtuk, nem szokott hozzá ahogy elkezdett enni gyümölcsöt, jött minden magától. 5 éves minden rendben vele
Nekünk a szélcső sem vált be. A gyógyszertáros ajánlott glicerines kúpot(3 éves kortól lehetne), abból kapott 1/8-ad részt. De ezt nem ajánlják sokszor, mert hozzá szokhat. Én azóta minden nap iszok fél liter 100%-os rostost. 3 napja így van mindennap kaki. Erőlködésnél tornáztatással rásegítünk.
5 hetes baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!