Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Laevolac szirupot lehet adni...

Laevolac szirupot lehet adni 1 hónapos babának?

Figyelt kérdés
Már semmi ötletem, napokig nem kakil és egész nap szenved, feszeng, nem tud aludni. Meddig lehet használni egyhuzamban ezt a szirupot? Anyatejes baba.
jún. 17. 21:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1 hónapos babának bármilyen gyógyszert/gyógyhatású készítményt csak orvossal konzultálva adunk!

Betegtájékoztató ezt írja:

A Laevolacot csecsemőknek és kisebb gyermekeknek általában nem szabad adni, mivel megzavarhatja a normális székletürítési reflexet.

Az orvos speciális körülmények között, a kezelés gondos felügyelete mellett, rendelhet Laevolacot gyermekek vagy csecsemő részére 1 hónapos kortól.

jún. 17. 21:32
 2/6 anonim ***** válasza:
22%

Szélcső?

Én felnőtt ként is szenvedtem a levolactól, és nem is hozott eredményt.

A fiam 4 hónapig csak szélcsővel tudott kakilni, kb minden nap használtuk, nem szokott hozzá ahogy elkezdett enni gyümölcsöt, jött minden magától. 5 éves minden rendben vele

jún. 17. 22:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Bebacare fibre. Azt ha jól tudom egy hónaposnak is lehet adni mert csak rost van benne, de azért nézz utána. (Van pár tápszerben is rost.) Reggel, ne alvás előtt, és nem kell egy egész csomag. Egy harmad, vagy fél max mert meghajtja őket. Nekem eddig 2x kellett használni. Elég volt a fél csomag. Tény, hogy ő már akkor 9 hónapos volt.
jún. 18. 08:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekünk a szélcső sem vált be. A gyógyszertáros ajánlott glicerines kúpot(3 éves kortól lehetne), abból kapott 1/8-ad részt. De ezt nem ajánlják sokszor, mert hozzá szokhat. Én azóta minden nap iszok fél liter 100%-os rostost. 3 napja így van mindennap kaki. Erőlködésnél tornáztatással rásegítünk.

5 hetes baba anyukája

jún. 18. 09:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Konzulzálj a gyerekorvossal mindenképpen! A szélcsövet és kúpot is csak úgy mertük alkalmazni, hogy rábólintott.
jún. 18. 09:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor először is megpróbálok rostosat inni én is minden nap hátha segít.
jún. 18. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!