Meddig vasaltátok mosás után a babaruhákat?
Figyelt kérdés
jún. 17. 08:57
11/27 anonim válasza:
Amíg hordta őket, azóta a többi ruháját vasalom, ahogyan a miénket is
12/27 anonim válasza:
A férjem is meg én is szeretünk vasalni, de a baba ruhákat csak egyszer vasaltuk ki, amikor megkaptuk őket és az első átmosás után. Volt egy bája azoknak a picike ruháknak, főleg, hogy baba még nem volt hozzájuk.
Inkább valami szentimentális átszellemülés volt ez a vasalás, mintsem a kínos kényszer, hogy vasalt ruhát kakiljon, meg bukjon össze a leendő gyerekünk :)
13/27 anonim válasza:
Nálam még nincs baba, de én is úgy tervezem, hogy a szülés előtti mosás után kivasalom és ennyi. Régen voltak olyan romantikus elképzeléseim, hogy fél éves koráig, de pontosan tudom, hogy kisebb gondom is nagyobb lesz annál. Alapvetően semmi nem indokolja, csak simán jó tud lenni a frissen vasalt ruha. De mivel gyűlölök vasalni(nem is tudok), magamnak se szoktam, simán lemondok róla.
14/27 anonim válasza:
Sohasem
Régebben azért a fertőtlenítés miatt vasalta szinte mindenki a ruhákat.
Ma már ezt másképpen is meg lehet oldani.
16/27 anonim válasza:
Soha. A mai modern mosógépekkel, szárítógépekkel, mosószerekkel már nincs értelme.
Max akkor vasalok 1-1 darabot, ha a szekrényben nagyon gyűrött lesz, de fertőtlenítési célzattal nem.
17/27 anonim válasza:
Szülés előtt egyszer. Azóta egyszerse. Ha van egy kis szabadidom nem holmi vasalassal akarom eltölteni.😂 Max ha valami nagyon gyűrött és zavar azt kivasalom felvétel előtt.
18/27 anonim válasza:
Egyetlen egyszer, amikor szülés előtt kimostam mindent és pakoltam be a szekrényébe.
19/27 anonim válasza:
Soha. Nem is volt vasalónak akkoriban.
20/27 anonim válasza:
Nem vasaltam sosem. Saját ruháinkat is inkább úgy mostam ne kelljen vasalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!