Kérjek anti-reflux tápszert? Akár 3 óra múlva is folyik ki a kaja.
sziasztok! 3 hónapos a babám és bár rendesen büfizik kaja közben, többször is, akár órákkal később a legkisebb mozdulatra is dől belőle a tápszer. nappal csak pihenőszékben van, ágyba nem is rakom, mert a feje alatt gyűlik a kaja...
ez már kóros? kérjek AR tápszert? melyik a jó? a babám így is hajlamos a szorulásra...

Szia!
Az én kicsikém már 6.5 hónapos, s még mindig bukik elég sokat. Nálam is úgy van, hogy a következő etetés előtt is még jön vissza. Amíg csak szoptattam Nutritont adtam a babámnak, mikor pótlást kellett adni Beba HA AR-t adtam. Ezek nem használtam, a gyerkőc ugyanúgy visszabüfizte a kaját, mint előtte. Már sajnos nem szoptatok, s elmúlt fél éves a baba, a dokinő új tápszert írt fel, Milumil AR-t. Ez sokkal jobb (nekünk legalábis), mint a Beba, mert nem jön vissza egy csepp sem, sőt fele annyiba kerül, mint a Beba. Ha tudod, ezt irasd fel!
Ja, egyébként az én kicsikém is szorulásos volt (volt, hogy akár egy hétig nem kakilt), a tápszertől jobb lett a helyzet, s mióta eszik mást is, azóta naponta 2-szer/3-szor van széklete.

Szia!
Mi ia a Milupa Milumil AR-t adjuk neki, és ebból tényleg nem jön vissza egy csepp sem. Viszont mi ezzel is szenvedünk mert szegény ettől alig tud kakilni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!