Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
4 hónapos kislányom az utóbbi kb. 1,5 hétben szó szerint egész nap nyűgös. Ez a nyűgösség hamar át szokott menni sírásba és már nagyon híján vagyok azoknak a dolgoknak, amik megnyugtatják. A kedvenc játéka, sétálás, ringatás, éneklés, új játékok, stb. már nem hatják meg. Mintha semminek nem örülne. Fontos lenne, hogy minél több időt töltsön hason, de így pár perc után sírásban tör ki. Már nem tudok mit kitalálni, hogy hogy segítsek neki. Nincs melege, nem fázik, nem túl szoros a pelusa, látható baja/betegsége nincs, mégis kezdem azt érezni, hogy valamilyen fizikai diszkomfortja van, de egyszerűen nem tudom, hogy mi és így segíteni se tudok rajta. Kérlek titeket, ha valakinek volt hasonló tapasztalata, akkor ossza meg velem, hogy mi hozott enyhülést, mert már teljesen el vagyok keseredve, hogy minden nap ez van 0-24.

jún. 15. 16:53
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Fájhat a foga, már mozgolódnak ilyenkor a fogcsírák.
jún. 15. 16:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is fogzás okozza. Vannak fogzást segítő gélek, vagy hűthető rágokák, de az én babám például a fürdőjátékokat szereti igazán rágcsálni. Hason fekvésre nálunk ennyi idősen az vált be, hogy kontrasztos képeket tettem elé, azok eléggé motiválták, hogy tartsa a fejét. Hordozókendő is segíthet a nyaki izmok erősítésében, abban is tudja tartani a fejét és a motiváció is nagyobb. Jó idő van, fűre is tudsz teríteni egy plédet és lerakhatod, sok baba szeret kint lenni a szabadban. Kitartást, a babáknál minden mulandó, túllesztek ezen is.
jún. 15. 19:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekünk a fogzás okoz most rettentő nyűglődést.. ugyanez van hogy nincs el semmivel, hamar felhúzza magát plüss rágcsálás közben is, bár hason ő nagyon jól elvan és szeret is úgy lenni.

Ma már sajnos sem a dologél sem a gengigél nem használt, mindent szètáztatott nyállal ahogy szokta, így adtam neki pici nurofent és azóta jobban elvan. Nagyon megviseli a fogzás. Doktornő pedig javasolta, hogy így enyhítsem, ha már a hűtött rágóka sem válik be.

Kitartás neked is!

jún. 15. 22:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Mintha én irtam volna ezeket a sorokat. 3 napja folyamat dünnyög vinnyog a babám, háton egy ideig jó ha lekötöm mondókával, játékkal stb aztán azis 5 percig tart nyugisan majd megint vinnyog dünnyög, hason úgyszint, felkel dünnyög, evés után dünnyög, semmi se jó, amikor fennvan és otthagynám a játszószönyegen, amint felállok elkezd sírni. 5hós lesz 1 hét mulva, aludni jól alszik ejjel is nappal is hosszú sziesztái vannak.Gondolom nyilván fogzik, de ez valami brutál elviselhetetlen most.
jún. 15. 23:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Hütött rágóka, ínygél meg van homeopátias cseppem fogzára de mintha semmi nem használna 3 napja.

jún. 15. 23:13
 6/6 anonim ***** válasza:
#Egyébként nekem szeret(ett) hason lenni eddig de miota dünnyög egész nap hason most nem szeret lenni sokáig.
jún. 15. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!