Van egy 7 hetes babám! Lehet szomorú? Olyan szomorúnak látom a kis szemét! Talán valamit nem jol csinálok? Ugy érzem elbuktam mint első babás anyuka
Aztarohadt 🤦
Menj pszichológushoz!
Jajj, de cuki vagy! :)
Ha egy ekkora baba szomorú, akkor sír, azt észre fogod venni ;)
Nekik még nincs olyan bánatuk, ami ennyiben nyilvánulna meg.
Valószínű olyanok a vonásai, vagy máshogy csillog a pici szeme, és azért tűnik neked úgy.
Ezért nem buktál el, ne aggódj! :)
(Nem baba ugyan, de nekem az összes csincsilla tűnik szomorúnak, pedig kizárt, hogy mind az legyen 😀)
Az en het hetes babamnak a szeme meg kancsal volt es az egyik be is volt neki verezve..
En orultem,hogyha nem futottak a szemgolyoi ossze vissza,nemhogy a szomorusagot latni benne .
(Szerencsere a beverzes eltunt es a kancsalsag is))
Ne legyel ennyire paramami te jo eg
Ja, biztos az élet gondjai megtépázták.😂
Most komolyan, mikor sírnak se szomorúak.
Egyetértek a 6-ossal. Mind a 7 hetes élete alaposan kimeríti :) 1000 új inger, próbálja feldolgozni a saját testét, a körülötte lévő világot.
Biztos, hogy nem szomorú és biztos, hogy nem miattad.
Unokatesóm kislánya nézett ki 1 éves koráig ilyen kis elégedetlen arcú öregembernek. Mindig lefelé konyult a szája. Pedig tejben-vajban fürösztött, nagyon szeretett kislány. Most 3 éves és olyan gyönyörű, mint akit rajzoltak.
Most még bármilyen arcocskája lehet, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!