Milyen játékot készíthetnék WC-papír gurigákból a 16 hónapos lányomnak, amit értékelne?
Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 14:54
1/7 anonim válasza:
AZ a baj, hogy szerintem bármit csinálsz, a pici kezeivel hamar meggyűri...
De esetleg csinálj belőle majd Mikulást dekorációnak, vagy adventi naptárt.
Esetleg csörgőket, csak alját és fedelét kell szerkeszteni, bele pedig magokat.
2/7 anonim válasza:
az is bulis lehet, ha sokat összekötsz és húzhatja maga után.
3/7 A kérdező kommentje:
pl. egy csörgőkígyó?
2010. okt. 30. 15:29
4/7 anonim válasza:
Ha összeragasztgatod őket, kis házat is készíthetsz belőle, vagy angyalkát, tortapapír szárnyakkal, ping- pong ,labda fejjel, és pamut szálakból készített hajjal.
5/7 anonim válasza:
Usd be a keresobe, hogy wc papir guriga. Nekem kidobott egy csomo mindent keppel egyutt. Tok jo dolgok. Koszi a kerdest, lehet, hogy en is csinalok valami kozuluk. :-)
7/7 A kérdező kommentje:
Oké, persze, azzal kezdtem, hogy rákerestem, de nem tudom, mi az, amit nem tépne szét egyből...
2010. nov. 12. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!