Időben vagyunk még ez ugye nem gond?
Ne gondoljátok, hogy annyira ideges vagyok, hogy alig alszom, inkább fel vagyok háborodva a mai világon. De mivel kétoldalt hallom ezeket, fel merül bennem, akkor most tényleg nálunk van a probléma? Mondjátok meg ti.
Adott egy 8,5 hónapos kisfiú.
Ha szólunk neki, ránk néz! Nem sokáig néz az ember szemébe, mert mindig leköti más.
Ha mutatunk neki valamit, nem mindig figyel oda. De úgy írom inkább, hogy csak akkor figyel oda ha pl az a valami mozog.
(Ha mutatom neki, hogy nézd a kéményt a tetőn, nyilván nem fog oda nézni) ez gond már ebben a korban?
Vagy pl, ő még nem mutogat. Basszus kell ezt ilyen korban??
Jaaa és csapkod a kezével mikor valamit nagyon akar, megfeszíti NÉHA magát és morog! Ez is baj?
Két kismama is van a környezetemben. Megjegyzem, idősebbek a gyerekeik, fél évvel. Persze hogy többet tudnak.
Ezek kozul egyik sem gond.
A mutogatas 1-1,5 eves kor kozott jelenik meg altalaban.
Ha mutattam valamit a tavolban a kisfiamnak, o alapbol csak olyan 13 honapos kora korul kezdett el odanezni. Addig csak a kezemet nezte, nem azt, amire mutatok.
De rendben fejlodik, szoval most hogy ez normalis volt vagy sem, passz, nem is foglalkoztam a temaval.
Sokáig törpengtem, hogyan kezdjem a mondandómat.
Figyelj 8.5 hónapos. Még nem is lát jól, pont annyit néz rátok, amennyit ennyi idősen a gyerekek szoktak. Ne hasonlítsd nagyobb babákhoz, mert felesleges. Ha 1.5 évesen csinálná amit most leírtál, azt mondom gáz van. De így semmi gond.
Miért merült fel benned, hogy egy 8.5 hónaposnak többet kéne tudnia?
Bocsi 1-es veletlenul lepontoztalak, nem akartam.
Teljesen normalis ez egy 8,5 honapos babatol. Enyem 1 eves statuszon meg nyitott tenyerrel mutogatott, nem telt el szerintem 1 honap es gyonyoruen mutat. Masfel eves es par hete mar nem az ujjamat nezi, ha mutatok neki valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!