Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert nem eszik a lanyom?...

Miert nem eszik a lanyom? 8honaposak vagyunk eddig semmi gond nem volt 2750grammal szuletett mostanra elerte a 9kg de 2napja alig eszik valamit nagyon aggodom lehet hogy a foga miatt?

Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, lehet, hogy a foga miatt. Amikor a fiam fogzott, csak a szopi kellett neki, minden kanalas ételt elutasított.
2011. jan. 20. 19:25
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem is a foga miatt van.amikor a fiamnak jött,volt,hogy napokig csak a joghurtot,tejpépet,cicit fogadta el.se gyümi,se zöldség,se hús.
2011. jan. 20. 19:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Biztosan a foga miatt, szerintem is.Barátnőm épp mesélte, hogy nem fogadja el a fia a kanállal az ételt, és lepürésítette, és az ujjával merte bele a szájába.Vissza az Őskorba:)

De ha így megeszi, akkor ezt kell csinálni.

2011. jan. 20. 19:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat remelem gyorsan tul leszunk rajta mert tisztara ideg beteg vagyok ha nem eszik rendesen
2011. jan. 20. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!